Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iskperianka

Czy tym wybielę sobie zęby?

Polecane posty

Gość Iskperianka

Hej! To mój pierwszy post więc proszę o rozwagę! Ostatnio natrafiłam na stronę z produktem który rzekomo wybiela zęby. Link: http://wybielaczzebow.pl. I teraz mam do Was pytanko: Czy ktoś próbował tej metody? Czy takie wybielanie działa? Czy efekty są trwałe? Nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto dlatego proszę o Waszą radę!

Gość gość
A dlaczego nie? Ja kiedyś wybielalam podobnym sposobem i rok minąl a zęby nadal bialutkie:D

Gość malfkaa844
no właśnie, czemu nie? na każdą osobę może podziałać coś innego.. najlepiej pójść do dentysty ale to sporo kosztuje.. z kupnych preparatów używałam białej perły, nowy system 5dniowy bo jest jeszcze na 10 dni to tego nie używałam, efekty są, piję dużo kawy i zniknął efekt zażółcenia zębów

Gość gość
no muszę zmartwic, ale to jest bajka :) jak chcecie sobie wybielic zęby myjcie codziennie sodą z wodą ultenioną. Rozmawiałam kiedyś z dystrybutorem sprzeętu do wybielania zębów (takie sprzęty z fotelem i lampą, które szumnie ustawiają na targach) i w chwili szczerości przyznał, że to co wybiela to w zasadzie jest soda. A na co światło z lampy ? To taki bajer, żeby klient myślał, że coś działa. Nie piszę tego o produkcie z pierwszego posta, tylko o innej firmie. Generalnie wybielanie tych zębów to praca na różnych preparatach, najczęściej soda. A sodę każdy ma w domu i może sobie wybielic zęby we własnym zakresie. Jeżeli natomiast chcesz miec biel holywoodzką, to musisz iśc do stomatologa, bo to już nie jest wybielanie preparatem, a robienie nakładek na zęby.