Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moonlight89

po co były chłopak szuka kontaktu?

Polecane posty

witam! zastanawia mnie po co po prawie 4 miesiacach kompletnej ciszy, zarówno z mojej jak i z jego strony, odezwał sie do mnie były chłopak? zaznaczam, że rozstanie było nagłe i przez jedną błahą kłotnię, a nawet nie była to w sumie żadna kłotnia, po prostu bylismy umowieni na wieczor, ja sie przyszykowalam a on zadzwonil do mnie w ostatniej chwili że niestety ale nie wychodzimy razem, co nie przeszkadzało mu wyjsc z jego przyjaciólmi... a ja byłam zła, że po prostu nie dał znac mi wczesniej a ja zmarnowałam swój czas, o czym mu odrazu powiedzialam przez telefon i sie rozłączyłam. Po dwoch dniach on ze mną zerwał zarzucając mi że "nie rozumiem pewnych ważnych rzeczy" (??) cala ta sytuacja jest dla mnie dziwna, ponieważ wczesniej naprawde wygladal na zaangazowanego a tu pierwsza niezgodnosc i od razu koniec... wracajac do rzeczy- czego on teraz moze ode mnie chciec? napisal do mnie poznym wieczorem przywołując jedno ze wspomnien, nawet chcial do mnie przyjsc żeby sie ze mna zobaczyc ale ja odmowilam gdyz nie sądze ze pólnoc to dobra pora na odwiedziny ex... generalnie popisalismy chwile ze soba, on byl bardzo mily, nie nawiazywalismy do rozstania...byla tez mowa o spotkaniu ktoregos dnia... narazie znowu nie mamy ze sobą kontaktu (od 6 dni) i zastanawiam sie czy to był jego jednorazowy wyskok czy znowu bedzie cos probowal, a moze po prostu chodzi mu o jedno..? dodam, że widzialam na fb że jakas dziewczyna dodała z nim zdjecia i raczej nie wygladaja mi jak przyjaciele, poza tym czasem dodaja sobie rowniez piosenki z ckliwymi tekstami i podpisuja swoimi imionami... wiec własnie.. skoro jest taki zakochany teraz i szczesliwy, po co szuka ze mna kontaktu? a no i tą dziewczyne poznal troche ponad miesiac od zerwania ze mna a ona teraz jest setki km od niego wiec to chyba taki "związek" na odleglosc (takie są moje domysły), co o tym myslicie?

Gość gość
jak to po co? seksu mu się chciało, nie dało Ci po myślenia po co po nocy chce cie odwiedzac i tanimi tekstami próbował cie zmiękczyć? :) daj sobie z nim spokój

Gość gość
Szuka sobie chwilowej zabawki :P Do wiadomo jakich spraw :P