Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To Ona

co na bóle miesiączkowe?

Polecane posty

Gość To Ona

Nie wiem jak to możliwe, ale przez wiele lat szczyciłam się brakiem bólów menstruacyjnych. Tzn to jest możliwe, ale dziwi mnie to, że nagle od 2 miesięcy bóle pojawiły się! Stąd pytanie: co dziewczyny polecacie?

Termofor najlepszym przyjacielem kobiety :) Poza tym, jeśli ból jest wyjątkowo dokuczliwy, wspomogłabym się jakimś lekiem rozkurczowym.

Gość gość
Ja na bule miesiączkowe jem tabletki przeciwbólowe. Mnie one pomagają. Polecane są też innego typu leki np. Nospa, rozkurczowe, ale ja takich nie stosuje.-

Gość gość
ja zazywam ibum max i termoforek ale zauwazylam ze lepiej mi pomaga zimny okład tz taki zel niebieski sprzedawany w aptekach 2 dzien mam okropny po prostu umieram :(

Gość gość
Przy silnych bólach polecam Metafen - jest 2-składnikowy (paracetamol + ibuprofen) dzięki czemu działa szybko i skutecznie. Stosuję co miesiąc na pierwsze 2 dni cyklu i mogę funkcjonować normalnie ;)

Gość gość
Kiedy mnie boli uważam że to sygnał i trzeba się oszczędzać a kiedy przestanie boleć masz lepszy humor. Tabletką nie ufam . Jest taka maść która działa na bóle różne - czarci pazur . Używałam choć też boję się jakiejkolwiek chemii .