Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Allegro oszuści. Nie dajcie się nabrać

Polecane posty

Gość gość

Dostałam na poczte meila z informacją że właśnie ktoś kupił ode mnie przedmiot. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że nigdy nic nie sprzedawałam. Dołączony do meila link pod którym trzeba sie zalogować. Strona identiko jak allegro ale pod innym adresem. Weszłam na prawdziwe allegro i tam nie ma nic że coś ktoś ode mnie kupił. Uważam że ktoś chce wykraść ludziom dane do konta. Siostra powiedziała że ktoś ostatnio wkradł się na allegro znajomego i wystawiał do sprzedaży auta. W koncie zmienione były dane tj. nr konta. Ludzie uważajcie na tych oszustów!

Gość gość
Wklej ten fałszywy link.

Gość gość
Przekierunkowało mnie tu,niby allegro ale inny adres strony http://autohofherner.com/templates/atomic/yolipolm/meolipu/zlegro.htm?/ws/SignIn&UsingSSL=1&pUserId=&co_partnerId=2&siteid=100&ru=http%3A%2F%2Fmotors.completed.shop.ebay.com%2FCars-Trucks-%2F6001%2Fi.html%3FMotorsShowItems%26_trksid%3Dp4506.c0.m283%26rt%3Dnc%26LH_ItemCondition%3D2%257C0%26_fln%3D1%26Model%3D%26_dmpt%3DUS_Cars_Trucks%26LH_Complete%3D1%26Make%3DBugatti%26guest%3D1&pageType=4506&_rdc=1

Gość gość
weszłam w ten link i chrome mi tak napisało strona zgłoszona jako wyłudzająca informacje i została zablokowana. Srrony takie podstępnie wyłudzają hasła loginy podszywając się pod inne strony niezły przekręt

Gość gość
Mi nic nie wyskoczyło bo siedze w tel a laptop mi sie zepsuł. Chciałam tylko was ostrzec bo wielu ludzi jest naiwnych