Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 140 zł gdzie za taką kwotę jechać na weekend

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w Krakowie. Wiadomo - nad morze bilety za drogie, na nocleg by nie wystarczyło. Ale gdzie bliżej? Rzucajcie propozycje.

Gość gość
Mieszkam w Łodzi i pojechałam do Krakowa żeby stamtąd pojechać do Białego Kościoła busem i 3 dni pochodzić z plecakiem po dolinkach i PN. Nocowałam w schroniskach. Jak dla mnie masz fajny weekend pod nosem, chociaż może jesteś już znudzona :D Chociaż kiedyś na weekend wyszłam z domu, spałam w pobliskim lesie pod gołym niebem i tez było przyjemnie :) A koszta są malutkie...

Gość gość
Bilety na pociągi TLK nad morze i nie tylko można upolować już za 29zł (niezależnie od ilości km) - poszukaj w necie "Weekendowa biletomania", a noclegi jak sie chce to mozna upolowac i za 30zl/doba gdzies u kogos w mieszkaniu, domu.

Gość gość
albo poszukaj na fb autostopem sięgając marzeń czy coś w tym stylu. Możesz jechać nawet do Gdańska. Wyżywić się kajzerkami i jogurtem z biedry. Nocleg w schronisku np. http://www.ssm.gda.pl/index.php/pl/cennik.html

Gość gość
Noclegi wiem gdzie ustrzelić, co do stopa, to już podróżowałam, ale z kolegami, sama bym się ciut bała :) ale dzięki za cynk o biletomanii! Patrzyłam też na polskiego busa do Gdańska, znalazłam kogoś kto tanio sprzedaje bilety, napisałam już do niego. Morze uwielbiam, góry faktycznie ciut mi się znudziły :) a nad morzem ostatnio byłam całe 7 lat temu!

Gość gość
:)

Gość gość
Za taką kwotę to rowerem gdzieś najlepiej. Blisko Krakowa - Pieskowa Skała, góry.

Gość gość
E, no nie przesadzajcie. Nie każdy potrzebuje mieć śniadania w ośrodku i obiadokolacje. A jazda rowerem to 0 zł albo 5, na mały prowiant.