Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OD KIEDY SPACERÓWKA

Polecane posty

Gość gość

SYNEK MA 5,5 miesiąca, jeszcze nie siedzi sam. w głębokim nie chce leżec, nic nie widzi i ciągle płacze.

Gość gość
?

Gość gość
mozesz mu poduszke pod glowe podkladac, ale nie jakas tam wielka

Gość gość
Ja przesadziłam synka jak już sam dobrze siedział. Miał 7 miesięcy. Też było ciężko wytrzymać mu w gondoli, ale on generalnie od urodzenia nie lubił w niej spacerować. Zmieniło się to dopiero przy spacerówce. Próbowałam wcześniej, ale po chwili jakoś dziwnie się zsuwał na bok i nie chciałam nic przyspieszać, bo moim zdaniem to tylko na szkodę dziecku wychodzi.

Gość gość
a masz spacerówkę rozkładaną całkiem na płasko? Ja swojego przeniosłam jak skończył 3 mce, po pierwsze też nie lubił gondoli-nudziło mu się, po drugie gondola się zepsuła. Jeśli jest całkiem na płasko-przenieś spokojnie, mój potem jeździł leżąc na brzuchu i obserwując (miałam tył odpinany i moskitierę więc dobrze widział i był bezpieczny). Wszystko zależy od Twojej spacerówki :]

5,5 mieś, córka nie siedziała jeszcze, ale mam spacerówkę kubełkową ustawianą na 3 pozycję, leżąca, pośrednia i siedząca. do 7 mieś tylko leżąca i pośrednia (tak sobie siedziała prawie, ale tyłek w kubełku jak w nosidełku), a potem sama wyrywała się do siedzenia, choć siedzieć nie umiała tylko trzymała się pałąka i od tego czasu woziliśmy ją już w pozycji trzeciej.

Gość gość
Moja mała ma 6 mies, i mam ją już w spacerówce z tym że siedzi już stabilnie.

Gość gość
tez mam kubelkowa i jezdzi w niej juz od 4 mca zycia ale siedzisko jest super miekkie i usztywnione i jezdzil w pozycji lezacej nozki mial w gorze ale to raczej nie przeszkadzalo bo i tak zawsze bral je do gory.zalezy od rodzaju spacerowki.wiadomo ze malego dziecka nie wsadzisz w zwykla 'parasolke'