Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtematu

Na imprezie rodzinnej ciotka i kuzynka na mnie naskoczyly

Polecane posty

Gość gośćtematu

jestem z chlopakiem 2 lata. mamy po 22 lata. oczywiscie pomijam fakt ze na tym spotkaniu caly czas tylko mnie wypytywali o slub, dzieci itp. najgorsze ze na mnie naskoczyly kiedy im powiedzialam ze moj chlopak mi pomaga w porzadkach i np wyciera podloge albo sprzata naczynia. naskoczyly na mnie ze jestem glupia i jak mi nie wstyd. uznaly ze chlopak rzuci mnie i znajdzie taka ktora mu posprzata i ugotuje. teraz sa na mnie obrazone obie bo nie podzielam ich zdania. dodam ze ciotka ma 60 lat a kuzynka 30. czy to one czy ja mam racje?

Gość gość
kretynki :D chyba lepiej ze facet cos pomaga w domu niż lezy na kanapie i kaze sie obsługiwac , nie sluchaj wariatek

Gość gość
Pomaga Ci na razie. Po ślubie przestanie. Nie masz się czym przejmować.

Gość gośćtematu
Watpie zeby przestal mi pomagac bo on tak z domu jest nauczony. Dziwi mnie tylko ze sa na świecie kobiety które na nic swoim mezom nie pozwalaja tz nie wymagają od nich zeby posprzatali cży pomogli w czymkolwiek. Dziwne.

Gość panna jagodnik
ciotka jest widać zakurzony skansen. Od babci ostatnioo usłyszałam tekst skierowany do mojej mamy że mąż ma nieugotowane, mój ojciec świetnie gotuje i często, a poza tym dla mnie ten tekst był nie do pomyślenia przecież żona to nie praczka sprzątaczka, u mnie w domu obowiązki byly wspólne, mój narzeczony porządek utrzymuje dużo lepiej niż ja mimo iż ma dużo śrubek zawsze wszędzie drobnych...jest to normalne, że Twój chłopak się tak zachowuje, tylko dziw bierze że 30latka też robi za służącą i udaje że mąż rąk nie ma

Gość gośćtematu
Babcia z takimi tekstami to rozumiem. Moja kiedys miała pretensje do mojej mamy czemu ojciem czyli jej mąż nie ma zrobionej herbaty. Ciotka 60 lat to myslałam ze jakas mądrzejsza ale sie okazuje ze nie. Ta kuzynka to dziewczyna mojego kuzyna wiec moze sie chciala do przyszlej tesciowej przylizac ze tez tak gadała. Wszyscy zawsze są zachwyceni gdy sie dowiedza ze chłopak taki uczynny i dobry a one moze zazdrosne skoro tak sie oburzyły.

Gość panna jagodnik
widać faktycznie zazdrosne że masz lepiej. nie przejmuj się. z rodziną to na zdjęciach dobrze