Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie będę dobrą mamą

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży. Powoli wraz z narzeczonym zmieniamy swoje życie dla dziecka. Ciąża nie była planowana. Ja muszę zakończyć pracę, bo nie mam szans wrócić do pracy po macierzyńskim, wrócić do mojego rodzinnego miasta, tam wraz z narzeczonym urządzamy dom. Czuję się fatalnie. Ciągle mam mdłości, humorki, jestem cały czas nerwowa, bez energii, ciągle bym tylko popłakała sobie. Obawiam się, że nie będę umiała zająć się dzieckiem, że nie będę dobrą mamą. Mój narzeczony także się boi, chociaż zgrywa twardziela.

Gość gość
Będziesz głowa do góry.

Gość gość
Kazda młoda mama ma obawy nie martw sie wszystko bedzie dobrze.

Gość gość
Boję się, że przenośna mnie obowiązki, że nie pokocham dziecka. Jak powiedziałam narzeczonemu o ciąży odpowiedział mi ciszą. Nie wytrzymałam wybuchlam płaczem.

Gość gość
znowu ty,weź niech facet sie do ciebie przeprowadzi,poza tym pracy nie musisz zostawiac jeszcze masz roczny macierzynski

Gość gość
mamy XXI wiek jak można być takim tłukiem żeby wpaść???

Gość gość
p.s i nie męcz już!

Gość gość
Juz sam fakt,ze sie o to martwisz,znaczy,ze nie bedzie tak zle,jak to sobie wyobrazasz....w ogole czemu mialoby byc zle?Nie kazda znosi ciaze lekko,co nie znaczy,ze sobie nie poradzi z malenstwem,nie nabijaj glowy glupimi myslami,odpoczywaj,nie denerwuj sie,wszystko bedzie dobrze ;-)

Gość gość
Heheh

Gość gość
:)to tego juznie da sie wytlumaczyc w ogole chyba 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
JA TEZ BARDZO ZLE ZNOSILAM CIAZE I MARZYLAM KIEDY JUZ BEDZIE KONIEC NIE CZULAM SIE JAKOS SZCZESLIWA ZA TO JAK URODZILAM WSZYSTKO SIE ZMIENILO JAK ZOBACZYSZ TAKA MALA BEZBRONNA ISTOTKE A POZNIEJ SZCZERY BEZZEBNY USMIECH TO WYMIEKNIESZ TAKZE POCZEKAJ A BEDZIESZ SIE JESZCZE CIESZYC JA CODZIENNIE DZIEKUJE ZE MAM SYNKA BO O MALO CO MOGLAM GO STRACIC PRZY PORODZIE NA SZCESCIE DZIEKI SZYBKIEJ INTERWENCJI LEKARZY WSZYSTKO DOBRZE SIE SKONCZYLO TAKZE NIE NARZEKAJ TAK JAK JA A MODL SIE ZEBY WSZYSTKO SIE UDALO BO NAPRAWDE MOZESZ MIEC CALE 9 MIESIECY SPOKOJNE A POTEM TO CZASAMI MINUTY DECYDUJA O ZYCIU NASZEGO DZIECKA