Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oto towarzystwo w jakim się obracam, oceńcie

Polecane posty

Gość gość

koleżanki : 23 latka mająca własne mieszkanie i 30 tys oszczędnosci, wydaje 3 tys miesiecznie 24 latka wydająca 2500zl co miesiac, 24 latka wydajaca 1400zl miesiecznie wszystkie 3 nie pracują koledzy: 28 latek, bez pracy, ale z kasa 28 latek, bez pracy, z mieszkaniem i autem 24 latek, bez pracy, z kasa i przyszloscia (jedynak, dostanie dom ) 23 latek, bez pracy, z kasa i przyszloscia (rowniez jedynak) chcielibyscie miec takie towarzystwo? z moich znajomych nikt nie pracuje, a kazdy ma kase, mam tylko 1 kol co pracuje i sie z tym bardzo obnosi jakby miala do nas wręcz pretensje

Gość gość
to jak zdobywacie te pieniądze skoro nie pracujecie ?

Znam dwie osoby co nie pracują a żyją lepiej ode mnie, gdzie człowiek tyra. Więc wcale mnie to nie dziwi. Chociaż patrząc na ich życie prywatne współczuję i cieszę się że mam jak mam, skromnie ale w zdrowiu i szczęśliwie. :)

Gość gość
czesc osob dostaje od rodzicow, a czesc jakos kombinuje (np. jedna osoba jest pokerzystą sposrod tych osob i zarabia naprawde duzo)

Gość gość
skoncza sie dobre czasy gdy rodzice im zdechną, pokoncza sie renty i inne swiadczenia.