Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aranżacja łazienki, białe meble i jasny blat

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o aranżacji łazienki tak jak w temacie? Jestem bardzo zachwycona takim rozwiązaniem, ale nie jestem pewna czy aby na pewno jest ono praktyczne. W końcu białe meble nie zawsze są najlepszym rozwiązaniem xD

Gość gość
dramat- jak u babci w chatce na wsi

Gość gość
ble

Gość Świetne rozwiązanie w
poprzednim mieszkaniu miałam podobną :) Białe meble, wbrew pozorom, to doskonałe rozwiązanie do kuchni. Tylko niepotrzebnie pytasz tutaj o opinię. Jak nie chcesz "cieplutkich" jajecznicowych ścian i "drewnianych" mebli w kolorze pseudo-olchy to już sie nie podoba

Gość gość
Bardzo ładny :)) nie przejmuj się negatywnymi komentarzami. Jeśli szukasz miejsc gdzie chcesz się zainspirować wejdź na: deccoria.pl, firmament.com.pl, homebook.pl, urzadzamy.pl i inne firmy, które na swoich stronach pokazują swoje portfolio :)

Gość gość
Dzięki za odpowiedź :) Czyli w Twojej poprzedniej- białej kuchni meble się nie brudziły, tak jak to mogłoby się wydawać tak?

Gość gość
nie, w ogóle nie trzeba myć

Gość Świetne rozwiązanie w
Nie no, brudziły jak szafki w kuchni :) ale wcale brud nie jest bardziej widoczny. No i w każdej kuchni musisz szafki przecierać przecież. Podstawowa sprawa w bił;ąje kuchni to zadbanie o porzadny wyciag/okap

Gość gość
To chodzi o kuchnię, czy łazienkę?

Gość gość
Ja zrobiłam u siebie łazienkę z brązowymi płytkami na podłodze a'la drewno, a na ścianach ciemne płytki a'la beton. I do tego właśnie białe postarzane meble i jasny blat. Pięknie to wygląda. Dodatki i większość w sumie rzeczy kupiłam na http://krainalazienki.pl/ - polecam bo nie dość, że zostanie trochę $ w kieszeni to jeszcze są tam super stylowe rzeczy.

Gość gość
Mi podobają sie co najmniej takie wnętrza http://qck.pl/m05 a jakieś tam nudy na budy to nie dla mnie

Gość gość
Ja myślę, że białe meble w łazience to uniwersalne, bezpieczne i ładne rozwiązanie. :) Mam takie meble ze sklepu http://www.domeko.com.pl/ - uważam, że sprawdzają się świetnie.

Gość gość
Jak dla mnie łazienka w bieli to owszem klasyka ale jednak już trochę nudna. No chyba że przełamana przykładowo jasną szarością – bardzo ładnie to wygląda. Jeżeli chodzi o różne pomysły na wybór kolorystyki to polecam przejść się do szczecińskiego Domexu. Tam mają mnóstwo katalogów gdzie można znaleźć jakąś inspirację i przy okazji wybrać całe potrzebne wyposażenie.

Gość aniazewzgorza
jasne meble są super... szczególnie do mniejszych wnętrz! ja polecam ekipę z http://www.elements-show.pl/ na pewno się sprawdzą przy aranżacji łazienki każdego rodzaju i rozmiaru! oczywiście warto poczytać sobie wszystko na ich stronie na pewno znajdziesz tam przydatne informację, które Ci pomogą

Gość gość
Zgadzam się, tez lubię jasne meble. Mamy kuchnię z potrójnie lakierowanego mdfu i blat z jasnego kwarcytu z hb-polska. Wygląda to pięknie i elegancko, trochę w stylu glamour :)

Gość gość
Ja swoją łazienkę urządzałam w nowoczesnym stylu i pierwsze moje kroki zaprowadziły mnie do tego sklepu www.pieknolazienek.pl . Maja bardzo ciekawe aranżację.