Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ~młoda92

Jak skutecznie odchudzić dzieci

Polecane posty

Gość ~młoda92

Witam serdecznie, mam koleżankę, która strasznie zaniedbała swoje dzieci pod względem otyłości, w ogóle nie widzi tego, że wyglądają jak pączuszki a wręcz namawia je żeby jadły więcej i więcej. :( Strasznie mi szkoda tych dzieci bo to naprawdę sympatyczne stworzenia. Boję się, że przez nią nabawią się jakichś chorób :(. Co mogłabym polecić koleżance oprócz diety? Znacie jakieś skutecznie środki pomagające w odchudzaniu? Stosował ktoś kiedyś Aqua Slim albo coś podobnego?

Gość Mysza_87
No ale chyba nie takie środki dla dzieci? Dzieciakom ruch jest potrzebny i tyle!

Gość aneczka33
ja też mam dzieci z otyłością ale to rodzinie i otoczeniu przydała by sie terapia bo większość sądzi że zdrowe dzieci to grube dzieci. Rada to więcej ruchu ,mniej przetworzonego jedzenia ,0 cukru w diecie, Dzieci nie powinny brać żadnych środków odchudzających ,chyba że lekarz zaleci.

Witam! Droga ~młoda92 jako Online Ekspert chciałam poinformować, że suplement diety Aqua Slim przeznaczony jest wyłącznie dla osób dorosłych. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość yszka
A kto jeszcze nie powinien go przyjmować?

Suplementu diety AquaSlim nie powinny przyjmować kobiety karmiące piersią, w ciąży oraz osoby, które są uczulone na którykolwiek ze składników produktu. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gabrycha246
A słyszałam, że aqua slim zmniejsza apetyt. Prawda to? I jak jest dzienna dawka tego produktu?

AquaSlim to suplement diety, który w swoim składzie ma chrom, który przyśpiesza przemianę materii oraz właśnie zmniejsza apetyt. Zalecana dzienna dawka suplementu to zawartość jednej saszetki (10g). W razie kolejnych pytań służę swoją pomocą. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość Odchudzającasię
A czy mogę stosować Aqua Slim z nietolerancją laktozy?