Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

testy ciążowe o czułości 10

Polecane posty

Gość gość

witam jutro będzie 10 dni od owulacji czy wyjdzie mi test ciążowy o czułości 10??? I najważniejsze pytanie znacie jakieś testy (nazwy) o czułości 10mlu/ml??

Gość gość
może wyjdzie może nie

Gość gość
z tego co widzialam u dziewczyn testujacych testy o czulosci 10 i 25 dawaly takie same wyniki. mysle, ze 10 dni po owulacji, czyli mniej wiecej 4 dni przed miesiaczka juz powinno byc cos widac.

Gość gość
Test Pepino jest o czułości 10 - ja kupowałam w Kauflandzie. Wykazał ciążę 2 dni przed terminem @. Bobo-test nie pokazał wtedy nic.

Gość gość
test domowy robi się po minimum 14 dniach, teraz można spróbować z beta, choć i ta niekoniecznie może dać wiarygodny wynik

Gość gość
Bobo-test ma czulosc 10. Mialam kiedys test o tej czulosci, na opakowaniu mial napisane z jakim prawdopodobienstwem wykrywa ciaze w zaleznosci od dnia do okresu. 4 dni przed wynosilo ono gdzies ok 50-60%, 3 dni- jakies 70, pozniej ok 80 zeby dopiero w dzien okresu wyniesc 99% wiec jak ci ktos napisal - moze wyjsc, moze nie wyjsc.

Gość gość
Test pepino jest bardzo czuły, wykrył mi ciąże 2 dni po spodziewanej @, ale ciąża była przesunięta o tydzień, wiec tak jakby wykrył na 5 dni przed @. Cień drugiej kreski wyszedł mi w poniedziałek, w piątek tego tygodnia robiłam BHCG z krwi i poziom był 107. Wynika z tego ze ciąże wykrył baaardzo wcześnie.

Gość gość
ja robilam na 4 dni przed spodziewanym okresem i byla kreska mega mega mega blada,. ledwo widoczna. ale po 2 dniach byla juz wyrazna. wiec jak masz sokoli wzrok to mozesz sprobowac :)

Gość gość
niebieski strumieniowy bobo test ma czulosc 10. Sprawdz zanim cos napiszesz.