Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawstydzonaSytuacja

przedwczesny wytrysk mojego partnera

Polecane posty

Gość ZawstydzonaSytuacja

witajcie! mam taki mały problemik, troszeczkę wstydliwy ;) podczas stosunku z moim partnerem często a raczej zdarza się za każdym razem tak że ma on przedwczesny wytrysk ;/ dla Niego wystarczy w maxie 8 minut i jest po wszystkim. dla mnie to niestety zdecydowanie za mało :( jest mi z Nim dobrze w łóżku, jest idealny.. ale jednak Jego przedwczesny wytrysk powoduje moje małe niezadowolenie z Naszego życia seksualnego.. znacie może jakiś sposób na ten problem? może ktoś poradzi mi jak z Nim porozmawiać o tym żeby coś z tym zrobił, może jakieś tabletki? szczerze mówiąc trochę się wstydzę a z drugiej strony nie chce żeby jakoś źle to odebrał. yhh.. ciężka sprawa. pooomocy.

Gość gość
a próbowałaś go wyssać ...? i potem drugi numerek...?

Gość ZawstydzonaSytuacja
tak, były takie sytuacje, ale to też mnie nie zbyt zadowala dlatego, że po tym wszystkim nie ma już w Nim takiego zapału i entuzjazmu jak za pierwszym razem.. :(

Gość gość
a ile macie lat... i długo się znacie...?

Gość gość
Nich sie zleje I Daj mu odpoczac ze 2 godziny

Gość ZawstydzonaSytuacja
ja 20, partner 23- znamy się od 3 lat ze sobą sypiamy.

Gość ZawstydzonaSytuacja
a czy do tego problemu może się przyczynić fakt, że ma małego penisa?

Gość ZawstydzonaSytuacja
bo prawda jest, że jest on jednak mały, co nie zmienia moich doznań z partnerem oczywiście, ale tak się zastanawiam czy to może powodować ten przedwczesny wytrysk no i to że nie jest on zbytnio obfity.

Gość gość
Malt tz lie centymetrow?

Gość gość
Za przeproszeniem, durne cielę, problemem będzie brak wytrysku, Teraz korzystaj ile się da: 3 wytryski do Twojej pochwy i za 4-tym razem następny będzie na tyle opóźniony, że Ci wyzwoli orgazm, bo penie tego Ci brak. Tabletki na opóźnienie, to chemia rakotwórcza, to debilizm!!!! Nie wiem dlaczego debilni mężczyźni tym się przejmują, przecież do c***a pana mogą przez to mieć 4 x więcej orgazmów=przyjemności, gdyż męski orgazm nieodłącznie związany jest z ejakulacją/wytryskiem.

Gość gość
Juz c***isalem zwal mu reka I Daj odpoczac ze 2 godz a potem niech cie ostro zerznie oczkujac mozesz obejrzec jakiegos p****la zebus bylaw najarana

Gość gość
To chyba u ciebie orgazm=wytrysk

Gość gość
8 min to mało ???

Gość gość
gość dziś To chyba u ciebie orgazm=wytrysk BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB A cio ty k***a myślałeś/aś, że co, że wytrysk to sikanie piwem i prosto do twojej gupiej japy? Orgazm męski=wytrysk spermy, i im obfitszy tym więcej rozkoszy. Orgazm żeński= przyjemne rytmiczne skurcze mm pochwy i czasem lubricatio, czyli wytrysk śluzu.

Gość gość
Niektorzy potrafia osiagnac orgazm bez wytrysku, ty widac jestes zbyt ograniczony.

Gość gość
Orgazm bez wytrysku u faceta? Spoko ped/ale. Ale my mówimy o sexie z kobietą, a nie jak kolega wali cię w kakula.

A może mogłaby pomóc wizyta u seksuologa ? Przedwczesny wytrysk jest często wynikiem psychicznych problemów tak wiec wizyta u specjalisty może przynieść dobre skutki. W Warszawie przyjmuje świetny seksuolog, pani Monika Rudy ( na tej stronie znajdziecie do niej kontakt: http://psychoterapia-kielczyk.pl/seksuolog/ ). Na pewno zaproponowałaby Ci jakieś dobre metody na przedłużenie stosunku.

Gość Wika89a
ja jestem z partnerem od 5 lat, wcześniej wszystko było dobrze, kochaliśmy się bardzo długo. od jakiegoś czasu zaczęłam brać pigułki i wtedy zaczęły się jego problemy z szybkim dochodzeniem. myślałam, że to kwestia braku prezerwatywy, ale w niej również dochodzi teraz szybciej. zrobiła mu się swojego rodzaju blokada w głowie i trzeba ją przełamać. szukałam na forach sposobu na przedwczesny wytrysk i znalazłam tabletki http://busby.pl/go/climax/ które mają wydłużać stosunek. tabletki to suplement diety, więc zamówiliśmy je przez internet. jak dostaniemy i przetestujemy, dam znać jaki jest efekt