Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam zepsute wakacje!

Polecane posty

Gość gość

Mojej mamie zawsze zależało żebym poszła na studia medyczne. Już w liceum miałam korepetycje i musiałam się przygotowywać do matur z biologii i chemii. Dostałam się na studia, których nie lubię, które mnie męczą i z nikim się tutaj bliżej nie zakolegowałam. Nie zdałam niestety jednego egzaminu z anatomii. Moja mama pracuje w laboratorium analitycznym i załatwiła mi korepetycje u zaprzyjaźnionego lekarza. Muszę do niego chodzić 3 razy w tygodniu i w weekendy i nie widzę postępów. Materiału jest bardzo dużo i jest dużo szczegółów. Ponadto ten lekarz jest jakiś dziwny. Raz jest mega poważny, a raz zachowuje się jak jakiś głupek. Ostatnio przyszłam do niego i pyta mnie na co miałabym ochotę - kawa, herbata, może coś mocniejszego. Co to miało być? Często pokazuje mi swoje certyfikaty, dyplomy i świadectwa, opowiada o swojej historii związanej ze studiami i nauką, o wyjeździe na stypendium, o swojej pracy.. Jak by to było mi do czegoś potrzebne no i czasem gada dziwne teksty. Wkurzają mnie te korepetycje ale mama nie daje mi wyboru.

Gość gość
moim zdaniem wiej stamtąd czym prędzej tym lepiej!powiedz o wszystkim mamie!

Gość gość
Jesli tak twojej mamie zalezy na tych studiach to niech sama chodzi na korepetycje.Jestes juz dorosla osoba wiec czemu mama wybiera ci kierunek studiow?

Gość gość
Nie ma szans.. :o Z moją mamą nie mogę dojść do żadnego porozumienia..

Gość gość
Po prostu.. Moja mama zawsze chciała żeby jej córka była lekarzem.. Już od dziecka mi to wpajała. Nie ma w ogóle możliwości żebym rzuciła te studia. :o

Gość gość
Jak to nie ma? Dziewczyno, to Twoje życie! Jesteś już dorosła!

Gość gość
Muszę jakoś zdać ten egzamin z anatomii bo inaczej naprawdę będę miała ciągłe awantury w domu.

Gość gość
Być może lekarz chciałby pokazać anatomię z przyjemniejszej strony.. :classic_cool:

Gość gość
Współczuję.

Gość gość
Twoja mama placi duze pieniadze za korepetycje i on zamiast cie uczyc to gada glupoty

Gość gość
Może nie całkiem duże pieniądze bo to zaprzyjaźniony lekarz. Mama pracuje w prywatnej klinice w laboratorium analitycznym, a on jest tam lekarzem.. W każdym razie nie rozumiem po co mi gada o tym wszystkim. Ostatnio jak u niego byłam to akurat prawie wcale nie rozmawialiśmy o anatomii tylko właśnie on opowiadał mi o sobie.

Gość gość
przerobiliście już układ płciowy? :classic_cool: może ci pokaże co-nie-co :D

Gość gość
Takaś stara a taka głupia , że nie wiesz co ze swoim życiem zrobić . Jesteś ubezwłasnowolniona że mama tak tobą zarządza .Ile masz lat dziewczynko?

Gość gość
20