Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkel1992

Jestem w szoku

Polecane posty

Gość majkel1992

Na imieninach kumpla zatańczyłem z jego dziewczyną. Byliśmy już "pod wpływem". Zaczęła mnie wypytywać, co o niej sądzę. Zacząłem jej prawić komplementy, wiadomo. I tak od słowa do słowa zeszliśmy na temat nas obojga. Czy wyobrażam sobie nas razem. Nie pamiętam dokładnie co jej powiedziałem ale teraz wiem, że to był potworny błąd. Odeszła od niego i oczekuje, że ja się z nią zwiążę. Nie wiem, czy jej uczucie do mnie na prawdę jest takie gorące ale wiem, że ona mi się tylko podoba. Jakoś nie potrafi tego zrozumieć. A co powiedzieć kumplowi ?

Gość gość
oklamales ja

Gość majkel1992
Skąd miałem wiedzieć, że ona mówi i myśli poważnie ? Dla mnie to jakieś iracjonalne jest, ta cała sytuacja.

Gość gość
Czym sie przejmujesz, dziewczyna wystawia Ci sie na talerzu. Tylko brac i uzywac !

Gość gość
kumplowi powiedz, że podejrzewałes że go oszukuje więc ja podpuściłeś i miałeś rację. no i nie musi ci dziękować bo czego się nie robi dla kumpla. jej powiedz że g***a nie ruszasz i że nie dość że jest puszczalska to w dodatku głupia. po co psuć relacje za skorzystanie z rozłożonych nóg jakiejś k***wki? z pewnością nie warto.

Gość gość
*relacje z kumplem