Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mało pewna siebie i przez to mam problem

Polecane posty

Gość gość

ze znalezieniem pracy. Wszędzie, mimo moich prób zakamuflowania, prędzej czy później wychodzi, że jestem nieśmiała i spięta. Nie wiem, jak to zmienić.

Gość gość
Prosiłabym o jakieś rady, jak mogłabym temu zaradzić. Chcę pracować, próbuję, ale z powodu powyższego nigdzie nie mogę zagrzać na dłużej miejsca.

Gość gość
ja też jestem taka, ale to z powodu chamstwa, jakie mnie spotykało. Po prostu albo szczuto na mnie dając dużą odpowiedzialność i chcąc mnie złamać, albo były to krótkie prace, bo zastępstwo nie na cały czas nieobecności osoby zastępowanej.

Gość gość
Ja tam akurat nie miałam najgorszej atmosfery w pracy, ale też nie czułam się tam zbyt pewnie. Niestety mam braki w kontaktach interpersonalnych i przez to jestem na straconej pozycji.

Gość gość
dziewczyny poszukajcie nie raz sa bezpłatne warsztaty współfinasowane z ue, kursy też są, ja się załapałam na 2 dni warsztatów za 120 zł "Chcę być egoistką" poszukajcie na stronie inwestycja w kadry.pl ale też w google są warsztaty rozwojowe dla kobiet,

Gość gość
warsztaty asertywności z coachami naprawdę dużo dają, nie które są drogie ale są też bezpłatne i takie gdzie trzeba dopłacić ok 100 zł ale sa tego warto podbudowują, pokazują jak być asertywną i się tego nie bać , ja byłam i jestem bardzo zadowolona, są też takie które uczą radzić sobie w stresujących sytuacjach, tylko trzeba poszukać

Gość gość
zróbcie coś z sobą bo rynek pracy jest bezwzlędny i jak tak bedziecie prześliziwać się przez życie to nigdy nie staniecie na nogi i nie zagrzejecie miejsca na dłużej w żadnej robocie, nie chce być złośliwa ale takie życie ale się łapie je za rogi i coś ze sobą robi albo no właśnie