Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olakadarka

dziwny przypadek na rybach z wujekiem

Polecane posty

Gość olakadarka

ostatnio bylam na rybach z wujkiem bo mama i taka pojechali na dwa dni do rodziny nad morze i ja zostalam sama w domu z wujkiem ktury mial sie mna opiekowac. i potem pojechalismy na ryby i on mnie chwycil tak za kolano i glaskal mniei ja sie tak dziwnie poczulam i mu mowie to a on mowi ze ladna ze mnie dziewczynka rosnie. dziwnie sie teraz z tym czuje i nie lubie z nim byc sam na sam... ... czy powiedziec o tym rodzicą?

Gość gość
przepraszam ale jeestem podenerwowana. ... . mniejsza ztym, co robic?????????? ten wujek ma 23 lata a ja 15

Gość gość
naturalnie powiedz to rodzicom,i uwazaj aby sie dalej nie posunal powiec rodzicom koniecznie!

Gość gość
ale boje sie ze mi nie uwierza ;////

Gość gość
no napisalam ze 15.. .. . a on 23. Kiedys siedzial w wiezieniu rok bo okradl jakomś staruszke. Masakra! co za rodzina ;//

Gość gość
powiedz to najszybciej matce

Gość gość
A przystojny jest? Bo jezeli tak to zastanow sie 2 razy czy o tym komukolwiek mowic :P moze bedziesz miala wspanialy sex. Ja przez rok spotykalam sie z moim dalekim kuzynem z drugiego konca polski. Chodzilismy razem po miescie, jezdzilismy na rowerach, do kina oj duuuzo sie dzialo :P Po miesiacu mnie zdobyl, stanal kiedys w mojej obronie na rynku w poznaniu, jak mnie jakies chlopaki zaczepialy, jeden chcial mi zedrzec sukienke, drugi walnal mnie w twarz. Ten kuzyn jest bardzo silny i dobrze zbudowany wylamal jednemu prawie reke :P drugi facio dostal w szyje i sie o malo nie zwymiotowal. Kiedy wracalismuy z miasta odjechal ostatni nocny autobus, wracalismy przez takie pola kuzyn szeptal mi duzo fajnych rzeczy:P zaczal mnie dotykac to tu to tam a ja juz nie moglam bylam tak rozgrzana ze mu uleglam :P po powrocue do mieszkania uprawialismy sex , trwalo to chyba pol nocy i polowe dnia. Wiem ze to troche dziwne ale Bylo wspaniale!:P

Gość gosci09090000
nie bede sie z nim ruchala!!! fuujj!!!!

Gość gość
nie musisz sie z nim rucac niech cie popuka w twoja cipulke