Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BARDZO PROSZE PODAJCIE JAKIEGOS DOBREGO LARYNGOLOGA W KRAKOWIE

Polecane posty

Gość gość

OD LAT ZMAGAM SIE Z CHRYPKA I PROBLEMY Z MÓWIENIEM I UCZUCIE ZASTEPOWANIA CZEGOS W PRZELYKU..NIERAZ SIE KRZTUSZE JAK COS ZA SZYBKO WYPIJE... JESTEM STUDENTEM I NIE MAM KASY ZA WIELE POLECCIE BLAGAM JAKIEGOS DOBREGO LARYNGOLOGA ,KTORY MNIE ZDIAGNOZUJE BEZ WIELKICH KOSZTÓW. MOZE BYC NAWET PRYWATNIE BYLE NIE DROZEJ NIZ 120 ZL WIZYTA..

Gość gwoli wyjasnienia
od lat i jeszcze nie byles u lekarza? to chyba nie jest tak zle. moge ci od razu powiedziec co to jest. nerwica, po prostu.

Gość gość
nie nerwica..moze grypa mi sie rzucila poprostu bo kiedys nie doleczylem grypy bo nie wzialem antybiotyku jak lekarz zalecil.. nie pale i nie pije i uprawiam sport bo biegam bardzo duzo wiec dziwne ze mam takie objawy..

Gość gwoli wyjasnienia
nie jestem lekarzem ale to co piszesz to dla mnie typowa nerwica. acz moze sie myle. dziwi mnie tylko, ze jesli dokucza ci to juz od lat nie byles z tym jeszcze u lekarza. gdyby to byla jakas choroba to by przez te lata cos sie zmienialo: polepszalo czy pogarszalo a to pewnie jest rzutami - raz lepiej, raz gorzej, co jest typowe dla nerwicy.