Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uderzyłem ją...

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj na imprezie u mojego kumpla nieźle się nachlalismy ,tylko dziewczyny były trzeźwe.Pod wpływem alkoholu zacząłem podrywać przyjaciółkę mojej dziewczyny a ona to widziała.Przez kilka godzin się do mnie nie odzywala tylko płakała... Nie chciałem aby cierpiała... Potem już po imprezie następnego dnia,zaczęliśmy się kłócić (byliśmy u niej w domu) i kilka razy ją uderzyłem,ale.ja tego naprawdę nie chciałem.Teraz nie chcę mnie znać. Wiem że ją bardzo skrzywdziłem ,ale co robić aby ją odzyskać ?

Gość gość
Walcz o nią, kwiaty, czekoladki, może jakiś kosmetyk? Dziewczyny są łase na takie rzeczy.

Gość gość
zalosne, bylaly glupia gdyby ci wybaczyla. takie rzeczy oznaczaja koniec, pogodz sie z tym

Gość gość
walnij glowa w sciane

Gość gość
Uderzyłeś kobietę ?? Widocznie masz problem z agresją i nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy Udaj się na jakąś terapię Ją oczywiście przeproś , ale nie wymagaj żeby do Ciebie wróciła , myślę że nawet nie powinniście być razem , ty lepiej zajmij się teraz sobą żebys nigdy więcej nie uderzył żadnej kobiety , wogole nikogo Przemoc nigdy nie jest dobra pamiętaj o tym

Gość gość
moze sie dziwce nalezalo :p

Hmmm mnie by facet uderzył tylko raz...potem by mnie nie zobaczył. A Ty się chłopie zastanów. Albo mniej pij...albo pomyśl, że jak Cię inne kręcą to daj dziewczynie żyć i ją zostaw.

Gość gość
oddalabym z potrojna sila

Gość gość
defenitywny koniec

Gość gość
Chłopie, jeśli dziewczyna ma odrobine rozumu NIGDY więcej sie z tobą nie spotka!!! A jeśli jest wredna (jak np. ja) to nagle na ciebie kumpli. Nogi bym ci połamala!!?

Gość gość
U mnie bysbyl juz skreslony, zwykle zero jestes oby dziewczyna do ciebie nie wrocila.

Gość gość
ciesz się, że nie jest taka jak ja, bo byś gnojku bez zębów chodził.

Gość gość
Jeżeli to ty Damian,to zrozum że moja siostra nie chcę cię znać!Ty wiesz jaką krzywdę jej zrobiłes ?!!? Przez cb nawet się dotknąć nie daje,wgl z pokoju nie wychodzi wiecznie tylko płacze!! Jak Cię znajdę to Cię zabije!! Masz się od niej odp******ic, bo pozalujesz!!

Gość gość
Nigdy bym ci c***u nie wybaczyła. Mam nadzieję, ze twoja była dziewczyna już do ciebie nie wróci i znajdzie sobie faceta, który będzie ją szanował.

Gość gość
Uderzył KILKA RAZY ale naprawdę tego nie chciał, zapewne niechcący hehe