Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie tabletki na katar polecacie ?

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę kropli ! :/ z resztą są mało skuteczne przynajmniej dla mnie. Idę dziś na imprezę a wczoraj dostałam takiego mocnego kataru z zatok, że już mnie cholera bierze. Chcę potańczyć a nie dusić się i biegać do łazienki smarkać i pudrować co chwilę czerwony jak u pijaka nochal... :o

Gość gość
przeplucz woda z sola! :) proste

Gość gość
Nos ? Wodą z solą ? :o Ale to jest katar zatokowy tu nie pomogą kropelki i jakieś płukanie.

Gość gość
czosnek 3 zabki 3 razy dzienie przez 3 dni i po 3 dniach zdrowa czosnek polski bo chinski jest słaby i krople oregano

Gość gość
Chyba ktoś przeczytał tylko temat... :o Ja potrzebuję czegoś co mi zatrzyma katar na kilka godzin, tylko nie wiem jakie tabletki wybrać bo nigdy nie stosowałam. Boże, no czosnku się najem i polecę do klubu, chyba żeby każdy krzywił się koło mnie i uciekał... :O

Gość gość
Ludzie czy wy potraficie odpowiadać na temat ? Dziewczyna pyta konkretnie o tabletki na katar a nie sposoby na katar - widać różnicę ? Autorko Ja stosuję Acatar Acti-tabs. Blokują katar i da się funkcjonować. Po kilki dniach stosowania katar znika całkiem.