Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Dlaczego większość ludzi nie zna sie na muzyce a sie wymądrza?

Polecane posty

No ale oni płacą za te wiadomości, zresztą nevermind... ja z tym kończę. Chcę normalnego związku i kochania się do szaleństwa, bez takich. Miesiąc, dwa i koniec, pieniądze na podróż już w dużej mierze mam uzbierane i co potrzebowałam już kupiłam... teraz typowo odkładam.

Gość gość
Dla ciebie lepiej abyś tych frytek nie wciągała ;)

Gość legiony fanów noxelki
hop hop noxelko! przypominamy, że istniejemy tylko w twojej głowie

Gość nox jesteś nikim
Noxelka wczoraj Byłam wtedy w szpitalu na kilka dni, nie wytrzymałam i ketrel zapiłam zwykłą wódką. Nie mógł mnie dobudzić, musiał zadzwonić po karetke, w szpitalu się nie pokazał, bo miałąm siniaki każdy głupio patrzył, mój brat był wściekły. Wróciłam, szczurki nie miały nawet wody, osowiałe całkiem bez jedzenia. A on się wściekał że "te g***a mogłem w kiblu spuścić", bo one strasznie hałasowały bo tyle dni ich nie wypuścił, więc się obijały tym bardziej, że tamta klatka mała była.

Gość gość
to naprawdę nox pisała? to straszne :(

Gość gość
płacą bo są erotomanami/zbokami i chcą oglądać twoje doje myślisz, że do ciebie jedynej się tak przyczepiają namolni użytkownicy? haha! :D szczupła, średnio ładna dziewczyna ma tam większe powodzenie niż ty, więc tak się nie sraj z tym i nie pisze tego złośliwie, tylko stwierdzam fakty wiem jak tam jest

Gość gość
Noxa chciałaś się zabić?

Gość gość
otrułaś się przez niego? głodził twoje szczury i żałował że ich nie spuścił w kiblu? :O ani razu cię nie odwiedził w szpitalu i ty to nazywasz "miłością"? i te siniaki, które miałaś to też pewnie z powodu jego "miłości"

Gość gość
Noxelia nie jest wcale brzydką dziewczyną. Zadbałaby o figurę, to byłaby całkiem przyjemna w odbiorze.

Gość gość
nic dziwnego noxa, że on nadal chce się z tobą spotkać, sam dobrze wie, że drugiej takiej głupiej jak ty to nie znajdzie... no sorry , która będzie chciała być z takim agresorem i sadystą? chyba tylko właśnie jakaś inna chora psychicznie

Nie chcę normalnego życia, pragnę bratniej duszy, która nie będzie mnie krzywdzić, z którą pojadę na kraniec świata...

On mnie nadal kocha, czuję to i widzę... czasem myślę, że moglibyśmy do siebie wrócić, ale boję się. Nie pierwszy raz się wyprowadziłam, wcześniej też się tak zdarzyło... lawina telefonów, wracałam i znów to samo. Co gorsza Majke też zmasakrował, zmieniła się, ma swoje takie zachowania, że płakać się chce. Ale odżywa, tutaj jest szczęśliwa.

Gość gość
nie wracaj do niego dziewczyno!!! nie rozumiem jak w ogole mozesz rozwazac taka opcje. tchorz nawet w szpitalu cie nie odwiedzil pewnie z obawy, ze bedzie musial sie skonfrontowac z twoimi bliskimi. nie wspomne juz o traktowaniu ciebie i zwierzat jak przedmioty.

Gość gość
te leki w końcu bierzesz jak obiecałaś?

Gość gość
sra, a nie kocha, on cię NIE KOCHA i nigdy nie kochał, tacy jak on nie potrafią kochać jedyne co chciał to zrobić z ciebie ofiarę jeszcze większą niż jesteś i uzależnić cię od siebie, żeby mieć się na kim wyżywać i dzięki komu dowartościowywać

Gość gość
Nie, Nox, Ty w to nie wierzysz, tylko chcesz w to wierzyć i znowu wolisz tworzyć iluzję. Choć w głębi duszy sama wiesz, że jest inaczej.

Gość gość
Jezeli go kochasz to powinnaś wrócić do niego. Miłość ma sile i może dużo zwyciężyć.

Gość gość
Jezeli w sercu masz dla niego miejsce, to czasami w imię miłości trochę trzeba pocierpieć. Badz silna i nie poddawaj się. Powinnaś z nim być inaczej go nie kochasz tak w pełni...

Gość gość
noxa, skończ nawalać te infantylne bzdety o miłości z orange :O będziesz naprawdę kretynką do kwadratu jeśli wrócisz do tego tyrana 🖐️

Nie jestem niczego pewna... od dłuższego czasu czuję lęk, rozdzierającą wewnętrzą rozpacz. Czuję jakbym traciła siły co dnia... najbardziej pragnę ocknąć się z tego marazmu. Boję się życia strasznie, chyba nie dam rady. Przyglądam się ludziom... czasem im zazdroszczę, zę tak dobrze sobie radzą.

Gość gość
Kochana, miłość daje i da Ci sile. Sile do zmiany osoby która kochasz. Czasami trzeba czasu na to ale tak na odległość niż nie załatwisz.

Gość gość
syn marnotrawny - pompuj mi jaja 🖐️

Może masz rację, boję się tylkop tego powrotu bez zwierząt (taki warunek), tego, żę zostanę znowu sama w jeszcze gorszym stanie. Po prostu zastanawiam się dlaczego dziś wyglądam i czuję się tak a nie inaczej... niesamowity ból.

Leki tak, za parę dni zacznę regularnie te wybrane. Codziennie rozmyślam o tym jak wyglądałabym martwa leżąc z podciętymi żyłami, przeminełabym cicho nic nie znacząc...

Gość gość
jesteś skończoną idiotką skoro jeszcze rozważasz powrót do kogoś takiego po tym co ci zrobił on cię nie kochał, tylko było mu po prostu z tobą wygodnie (gotowanie, sprzątania i wypinanie tyłka na żądanie) i nic poza tym, w dodatku traktował cię jak zabawkę, jak śmiecia

widocznie jestem smieciem i nie zasluguje na nic codziennie mi mowil ze jestem tepa, do niczego, ale mowil ze kocha nikt inny mnie nie pokocha

Gość gość
Nox nie jesteś śmieciem dziewczyno, owszem ma swoje za uszami. Często zachowujesz się nagannie, ale to że postawiłaś na dobre zwierząt świadczy o tym, że jestem wartościowa w głębi serducha. Głowa do góry jesteś młoda życie przed tobą :)

Gość gość
ale on cię nie kochał, co było widać po tym co robił, a jego słowa nic nie znaczą nie możesz egzystować sama przez jakiś czas? naprawdę chyba masz zero pasji i zainteresowań skoro tak bardzo nie potrafisz zająć się sobą, że z braku laku rozważasz powrót do tyrana