Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka dots

luźny wątek :) co powiecie o tym stroju kąpielowym?

Polecane posty

Gość polka dots

cześć dziewczyny :) kupiłam sobie strój kąpielowy. bardziej z tego powodu, że był po prostu tani ;-) ale teraz tak siedzę i się zastanawiam, czy nie kupić czegoś w jasnym kolorze? jakie macie zdanie o "chudzielcach" w czerni? http://www.iv.pl/images/13238024302566158306.jpg

Gość gość321
spoko strój, ale i tak zwraca się uwagę tylko na odkrytą część ciała :P a co do koloru... 3/4 babeczek biega w czarnym (w tym ja również:))

Gość gość
jak sie troche opalisz bedzie super

Gość polka dots
oj to niedobrze, że na odkrytą! mój pępek po ciąży jest w wersji maxi, a jednoczęściowych nie było :D

Gość gość321
nie ma się co przejmować, są ludzie w rozmiarze xxxxxxxxxxxxxxxxl i wloką się po plażach bez skrępowania

Gość gość
Elegancki.Majtki mogły być bardziej wycięte wydłuzyl by cię

Gość gość321
dobre majty są :D jak są wyższe to ma się długi tyłek, więc te są ok:D

Gość polka dots
ten był jedyny w moim rozmiarze, więc majtochy są tylko takie :) Kupiłam go dziś w moim uluionym ciucholandzie za całe 2,48 zł :) ma komplet metek, więc wzięłam, bo pięć minut prędzej w butiku obok Pani zabiła mnie ceną 3 stów za bikini. Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, jedziemy jutro podbijać polskie plaże! jupi! życzę Wam przyjemnych wakacji :)

Gość gość
spoko strój i spoko cena. no i wzajemnie :)

Gość gość
paskudny jest ten strój ... ale to tylko moje zdanie . Ale za ta cene to niczego sobie

Gość gość
Ładny, ale spłaszcza biust.

Gość gość
Strój dupci nie urywa ale zgrabna z ciebie mama :) nawet za chuda ;p

Gość gość
chcialas sie tylko pochwalic. i ja chcialam cie pochwalic, do momentu gdy przeczyutalam, ze masz za duzy pępek. Pusta glupia i bez cyckow, stroj do d**y

Gość gość
czym miałabym się chcieć chwalić w Twoim mniemaniu? :) Wyluzuj, czuję, że z tym strojem coś jest nie tak i w wolnej chwili założyłam ten wątek. Faktycznie chodzi o biust, spłaszcza, daje to dziwny efekt. Dzięki za sugestię, całe szczęście mam inną górę, która pasuje do nowych gaci :) Pępek jest duży, wciąż przyzwyczajam się do zmian jakie zaszły w moim ciele po porodzie. One nie zawsze są korzystne jeśli brać pod uwagę fizyczność, miałabym się z tego powodu załamać? Udawać, że jest inaczej? To normalne i tak też te zmiany odbieram. Ktoś inny pisze, że za chuda - to prawda, całe życie walczę z niedowagą. W swoich marzeniach widzę siebie z +10kg, ale niestety na diecie lekkostrawnej to cel ciężki do zrealizowania :) Jestem po krwotoku błony śluzowej żołądka i dwunastnicy, wrzodach, a do tego z refluksem :) Niefajne dzieciństwo dało taki efekt. Nie oceniaj bazując na niczym, bo możesz skrzywdzić kogoś bezpodstawnie. No, chyba że jedno żartobliwe zdanie daje te podstawy. Ale przynajmniej wakacje od dzisiaj mam superfajne! Dobrej nocy :)))

Gość gość
ps. tym "bez cycków" chciałaś mnie obrazić? czy sobie ulżyć? te małe flaczki oddałam prędzej swojej córce, ja tam się cieszę, że w ogóle jakieś mam i że one są zdrowe :) życzę Ci więcej szczęścia w życiu, może wtedy częściej ugryziesz się w język lub uśmiechniesz do innych ludzi? pamiętaj, jest taka stara prawda, i ona się sprawdza - wiem to z autopsji - że wszystko co dajemy kiedyś do nas wraca. Dlatego ja Cię serdecznie pozdrawiam życząc dużo zdrowia i słońca na co dzień!

Gość gość
a więc tak-jesteś szczupła, zgrabna.Majtki ok, ale stanik rzeczywiście spłaszcza biust.

Gość gość
az dziwne ze kafeterianki nie leja jadem w takim temacie :D lololol a stroj jest ok chociaz wole kolorowe-w koncu mamy latooo

Gość gość
nic ciekawego . ja lubie takie co przyciagaja uwagę... :P

Gość gość
no stroj jak stroj.kolejny w tym kolorze. smutnym ale trzeba przyznac ze masz oko zeby za taka cene kupic kostium kapielowy,moj kosztował 180 pln w promocji:(

Gość gość
:)no tak ja uwielbiam mode na kolorowo wszyystko wtedy ladnie wyglada 222 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y