Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka12345

Ciąża?

Polecane posty

Gość kafeterianka12345

Hej, 2 tygodnie temu z chłopakiem zdecydowaliśmy się na współżycie, był to nasz pierwszy raz. Mieliśmy prezerwatywe lecz chłopak miał problem z wejściem ponieważ nie dało się przebić błony, próbował kilka razy lecz ból był bardzo silny i zdecydowaliśmy się przestać. Na drugi dzień występowało krwawienie ale kilka dni później pani ginekolog potwierdziła że była to krew spowodowana naruszeniem błony. Ostatni okres miałam 21 czerwca i nie wiem kiedy będę mieć kolejny ponieważ okres występuje nieregularnie czasami 2 razy w miesiącu. Dziś dostałam bólów brzucha tak jak przed okresem lecz denerwuje się że coś poszło nie tak ponieważ podczas stosunku chłopak zsunął prezerwatywe z członka do połowy bo zauważył że była cała w krwi lecz później znowu ją założył i próbowaliśmy od nowa ale wytrysku nie było. Wszedł we mnie może na max. 2 cm. Dodam że gdy zsunął prezerwatywę to był poza mną. Czy podczas zsunięcia prezerwatywy mogło dojść do wydostania się jakiegoś płynu przez co mogę być w ciąży? Wiem że to brzmi głupio i nieodpowiedzialnie ale zależy mi na normalnych odpowiedziach

Gość kafeterianka12345
Prosze czy mógłby mi ktoś odpisać?

Gość gość
nie jestes w ciąży

Gość kafeterianka12345
Tylko od rana bolą mnie jajniki i między jajnikami, nie wiem może to od stresu bo od wczoraj chodzę cała podenerwowana...

Gość gość
Dziewczyno w ciąży nie jesteś. I weź jak na razie odpuść sobie seks...

Gość gość
Weż się kij od szczotki i się przebij jak masz chłopaka z gumowym prąciem.