Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o publikowaniu nagich zdjec ex jako zemste?

Polecane posty

Gość gość

za zdrade? wykorzystywanie i oklamywanie kogos przez rok?

Gość gość
Sądzę, że jesteś mściwa.

Gość gość
jako obrzydliwa glupote ! bedzie to tylko o tobie swiadczylo ! nie o tej osobie ! jakim dnem trzeba byc aby do tego sie posunac !

Gość gość
hahaha nie ja tego nie zrobilam jeszcze ale sie zastanawiam zdradzil mnie bardzo bezczelnie po czym powiedzial ze rok byl ze mna bo nie mogl byc z inna

Gość gość
za głupotę, żenadę i coś niezgodnego z prawem, można za to spokojnie wytoczyć sprawę

Gość gość
nie wazne co ci zrobil dziewucho ,takie foty zostawia sie w niepamieci jako cos po bylym zwiazku odegraj sie inaczej ale nie w ten sposob :)

jako skurwielstwo. moje dwie koleżanki miały tego typu problem. Mimo, że w przyadku jednej mimo ich rozstania mielismy cudowny kontakt, bo facet był i jest naprawdę w porządku facetem, a to ona mu zrobiła jeszcze gorsze świństwo, nie popierałam tego i zbeształam. jakoś się po tej sytuacji ogarnął i po prostu wymazał ten epizod z pamięci. w drugim znowu przypadku nie miałam na nic wpływu, gościa nie znałam, ale jakbym dorwała ( bo z tego co wiem, była to zemsta dla własnego lepszego samopoczucia) to pysk obiłabym bez slowa.

Gość gość
jak? ja mu wysylalam swoje zdjecia godzine przed tym jak mnie zdradzil poznal ja na wakacjach przedstawil mi na skypie jako sympatyczna kolezanke namawial na rzucenie pracy i przeniesienie sie do niego obiecujac zlote gory i zareczyny a ja to zrobilam na koncu powiedzial mi jeszcze ze dzieki niej mial fajne wakacje a ze mna byl tylko dlatego ze nie mogl byc z inna