Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd oni to mają ?

Polecane posty

Gość gość

Mąż mojej kuzynki jest tylko agentem ubezpieczeniowym, a mają dom, dwa samochody warte po 100 tys., piękny dom. Jak to możliwe, że agent ubezpieczeniowy tyle zarobi. Kuzynka pracuje z mężem, wyrzucili ją z pracy po macierzyńskim.

Gość gość
nie rozumiem dlaczego ludzi tak fascynuje zycie innych i to na co wydaja pieniadze. ludzie ogarnijcie sie, nie twoja sprawa jak sie tego dorobili, wscibstwo i zazdrosc to straszne cechy

Gość gość
A co cie obchodzi skad maja? :D Moze w totka wygrali a mowic nie zamierzaja bo zaraz takie sepy jak autorka pozyczac by chcialy. Bez oddawania, rzecz jasna :D

Gość gość
Zamiast martwic sie skad oni to maja zacznij zastanawiac sie jak samej to miec. Powiem ci,ze niektorzy maja dar rozmnazania pieniedz a niektorzy tylko ich tracenia.przyklad: ja i moj brat. Moj maz i moj brat oboje pracuja w budzetowce,zarobki takie same a nawet bym sadzila,ze brat ma wieksze,chociazby ze wzgledu na staz pracy.ja i moja bratowa,obie pracujemy u prywaciarza,zarobki te same praktycznie. Oboje dostalismy na starcie to samo,mamy oboje po jednym dziecku. Nam sie powodzi bardzo dobrze,odkladamy,jezdzimy na wycieczki na granice a oni ciagle narzekaja,moja mama potrzebowala ostatnio pozyczyc od brata,to uslyszala,ze sa w dolku,moj maz zaproponowal cos mojemu bratu,jakis wypad gdzies,to zbieraja na wakacje i nie moga. Tak wiec duzo zalezy od gospodanosci i stosunku do pieniadza. Z obserwacji wiem,ze moja bratowa wydaje nieprzemyslanie na rozne rzeczy,choaciaz,mowi ze nie. Moj maz natomiast tysiac razy sprawdzi,czy gdzies jest taniej,np.jakis sprzet. W ich oczach tez wygladamy na"bogaczy".chociaz nimi nie jestesmy,ale w zyciu wiecej sie dorobilismy,a jestesmy mlodsi. To wiem nie ze swojej obserwacji a obserwacji rodziny,mojej babci glownie,bo ona ciagle wszystkich rozlicza:P

Gość gość
Ja się porostu zastanawiam.

Gość gość
LEPIEJ NAD SOBĄ SIĘ ZACZNIJ ZASTANAWIAĆ

Gość gość
Pewnie dostali spadek lub maja kredyt po uszysz, nie czarujmy by uczciwie zarobić ( 1 auta 200tys zl plus dom nie mniej niż 400tys) 600.0000 + musieliby zarabiać obydwoje po 30-tys zł

Gość gość
Agent nie zarobi więcej niż 6tys zł

Gość gość
Kredytu nie mają. Kuzynka przeciwniczką kredytów. Jego matka tak samo auto za 100 tys.

Gość gość
Wiec nie mogli się dorobić, może dziadkoie jakaś ziemie mieli etc. Moja kolezanka miała babcie, ta mieszkała w ruderze na wsi zabitej dechami, po jej śmierci dostała ogrom pola które cześc odkupili sąsiedzi a reszta pod działki, deweloper, sa ustawienie do końca życia.

Gość gość
Dziadków mieli w mieście

Gość gość
No to może tylko gada tak o kredytach a mija się z prawda, bo pieniądze się nie rozmnażają i takiej kwoty z bycia agentem się nie dorobili.

Gość gość
On ma 30 na karku, ich synek rok, ona 28 lat. Przed ciążą zarabiała bardzo dobrze miała mieszkanko, które sprzedała jak była w ciąży wzięli ślub w 3 miesiącu ciąży, dom mieli już wybudowany, on kiedyś miał swoje mieszkanie, ale co z nim zrobił nie wiem.

Gość gość
Jak spieniężyli 2 mieszkania dobrali z 50tys i zyja jak w raju

Gość gość
Mam wrazenie jakbys o nas pisala:P tylko inne zawody. No coz,jedni maja szczescie i im sie jednak"mnoza"pieniadze a inni pecha i ledwo starcza od pierwszego do pierwszego.

Gość lanser
najłatwiej się liczy cudze pieniądze. przeloz te zazdrosc ktora cie zżera na energie to zarobisz wiecej niz oni :D