Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj kolega stracil prace mial udar a teraz twierdzi ze potrzebuje egzorcysty

Polecane posty

Gość gość

to nie prowo. nie wiem jak zareagowac, on ciagle dzwoni do mnie i opowiada ciagle ale ja teraz jestem na wymianie 200km od domu i nie moge pojechac zobaczyc co jest grane. martwie sie bo sam wychowuje 14 letnia corke, jak o nia pytam przez tel. on mowi "nie wiem"

Gość gość
z tym egzorcysta chodzi o to, ze niby spac nie moze i nie slucha, ze to przez upal pewnie

Gość gość
oszalał. Niestety mój kolega też zwariowal, po latach brania dopalaczy ma psychikę dziecka, latwo go zdenerwowac, zaczął chodzic po wróżkach :/

Gość gość
ale WALDI nie bral dopalaczy zadnych. chyba, ze to po tym udarze mozgu. Natki mi szkoda tylko, ma tylko jego, bo matka ja porzucila jak byla malenka

Gość gość
niech ktos po tajniacku do cherbaty doleje sw wody i jak wipije to znaczy ze nie jest opentany to tak na szybko

Gość gość
to jak miał udar, to powinien mieć zwolnienie, które można ciągnąc nawet 182dni...

Gość gość
tak tylko ze on najpierw stracil prace, dostal zasilek a udaru dostal juz na zasilku

Gość Singielka1985
moze powiadom opieke spoleczna w koncu ta dziewczyna jest nieletnia powinna miec opieke osoby normalnej. albo jedz zobacz co jest grane

Gość gość
ta ...akurat opieka coś pomoże :o Zrobią tak, żeby mieć dupokryja najwyżej

Gość gość
z tą dziewczynką pogadaj, skoro on nie kontaktuje.

Gość gość
ale szkoda tej dziewczynki autorko. kolezanka wyzej ma racje, opieka nie pomoze, ale moze jest jakas babcia, ciocia, ktokolwiek. bedziesz zalowala, ze nie pomoglas jak sie cos stanie

Gość m ądralIa
może ta dziewczynka myśli, że ty chcesz go spławić. Poproś ją do telefonu, jak zadzwoni, albo sama zadzwoń. Dla niej nawet takie wsparcie, że ma z kim porozmawiać, nie jest sama z chorobą ojca wiele da.

Gość gość
tak , nie pomyslalam o tym, jutro sprobuje porozmawiac z natalka, w sumie lepiej napisze do niej na FB, nie chce zeby Waldek podsluchiwal

Gość gość
radzilabym:olac swira, ale jednak dziewczynka potrzebuje pomocy

Gość gość
mam ojca po udarze. Twój kolega może być zagubiony, zamotany, miewać lepsze i gorsze dni. Mój ojciec czasem rozmawia, jak normalny, a czasem opowiada o I Wojnie światowej. To zależy od ciśnienia, upały pogarszają sytuację. Na pewno musi regularnie brać leki, a teraz nie wiadomo, czy to robi. A w tej sytuacji groźny jest ponowny-rozleglejszy udar. Ktoś powinien o niego zadbać, dopilnować. Tej córki szkoda.

Gość gość
zadzwon do jarka i wynajmijcie tego samego egzorcyste,ktory wypedzal satana z palacu prezydenckiego :D

Gość m ądralIa
o już go nazwali świrem co niektórzy :o Udar może spotkać każdego idioci 😠

Gość gość
:)najlepiej to sie tym nie przejmowac i na zakupy se fajne jakies isc i moze na lody tez no wtedy wszystko sie ulozy 222 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y