Gość gość Napisano Lipiec 11, 2014 Dopiero teraz zobaczyłam od nich maila bo był w spamie.. kiedyś się u nich zarejestrowałam bo coś tam chciałam ściągnąć... i patrzcie co mi ch*jki napisały Serdecznie dziękujemy za zamówienie pakietu podstawowego usługi Plikostrada. W dniu 16.06.2014 o godzinie 14:16:30 przy użyciu komputera o adresie fizycznym IP **********, zawarła Pani umowę o świadczenie usługi Plikostrada w pakiecie podstawowym, obejmującym dwunastomiesięczny dostęp do serwerów sieci Usenet z łącznym limitem transferu danych wynoszącym 122 GB. Fakt, iż nie odstąpiła Pani od umowy w terminie pierwszych 14 dni od jej zawarcia, świadczy o tym, iż nasza usługa musiała spełnić Pani oczekiwania. Zapewniamy, iż dołożymy najwyższych starań aby zamówiona usługa była świadczona bez zakłóceń przez cały okres obowiązywania umowy. Przypominamy, iż w zamian za udostępnioną usługę, zobowiązała się Pani do uiszczenia jednorazowej opłaty abonamentowej w wysokości 96 złotych Czy ja to muszę płacić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach