Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zajady chyba od pasty do zebow

Polecane posty

Gość gość

robia mi sie zajady mysle ze od pasty do zebow bo branie witaminy b2 nie pomaga( kiedys na studiach jak zle sie odzywialam tez robily mi sie zajady ale witaminki pomagaly). jak sobie z tym radzic? w lewym kaciku sie zagoilo to teraz mam w prawym i tak wkolko. znacie jakas dobra masc na to dziadostwo, moze jakas paste bez SLS?

Gość gość
problemem może być zła dieta albo coś z jelitami

Gość gość
biore b complex i zelazo ferra chel biocomplex. smaruje bepanthenem, przez noc troche sie wysuszy i jest lepiej ,ale wystarczy ze umyje zeby i juz sie wznawia

Gość gość
ja smarowalam tydzien regenereum - chociaz nie jest na zajady, to szybciej sie zagoilo i usta przestaly byc spierzchniete i popekane; ale sa lepsze rzeczy - masc lips np, witaminy z grupy b (glownie b2), c tez mozna - c goi rany, wiec zajady tez; jest tez plyn - zajadex, ale malo aptek go ma

Gość gość
a jakiej pasty uzywasz? moze powinnas do wrazliwych zebow- wiem, kaciki ust to nie zeby, ale te pasty sa ogolnie lagodniejsze dla ust

Gość gość
testowalas te pomadke? faktycznie czasami mysle ze to jakas drozdzyca bo duzo slodyczy jem:-(