Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO TEMZU GRUBASOWI JEST ZIMNO W LATO?? WSTYDZI SIĘ CIALA HAHAHAHHA

Polecane posty

Gość gość

Mamy taką znajomą z pracy co zawsze mówi, że jej zimno w te upały. Ta znajoma ma ponoć otyłość 2 stopnia więc ten ohydny tłuszcz powinien ja ogrzewać, a ta ciągle w jakiś bluzach chodzi i długich spodniach ? Nawet żartujemy sobie z niej ale tak nie bezpośrednio. Jak myślicie ona jest jakaś chora czy po prostu się wstydzi ohydnego ciała?

Gość gość
ohydny to jesteś ty. Ja jestem szczupla ale mnie grubaski nie przeszkadzają. Natomiast takie osoby jak ty są odrażające, właśnie to ty jesteś ohydny jako czlowiek i nie martw się na ciebie kiedyś też przyjdzie pora i ludzie się będą ciebie brzydzić na ulicy, jak ci odrażający charakter wyjdzie z wiekiem na mordę :D jak to się zawsze dzieje

Gość gość
do gościa powyżej, ja mam dokładnie tak samo. Zwały tłuszczu mnie nie brzydzą, takie charaktery jak charakter gospodarza tematu - strasznie :/.

Gość gość
Otyłe własnie czesto chodza w krótkich spodenkach o.O

Gość gość
ja jestem szczupła, a w upały, kiedy temperatura przekracza 30 stopni też jest mi zimno tak jakby było poniżej 20, to jakaś dziwna reakcja organizmu- tak jak przy gorączce kiedy ma się dreszcze i jest zimno.