Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michał0071

miłość?

Polecane posty

Gość michał0071

Witam, zaczne od tego, że mam przyjaciółkę z którą bardzo dobrze się dogaduje, spędzamy bardzo dużo czasu ze sobą, ale ona ma chłopaka, a On jest strasznie o mnie zazdrosny... Ja nie miałem nic do gadania, ogólnie nic do niej nie czułem poza przyjaźnią... Lecz wczoraj w nocy Ona powiedziala mi że się we mnie chyba zakochała, Ja zaskoczony tą wiadomością, nie wiedziałem co powiedzieć... Dziś niby wszystko wróciło do normy, ale kiedy Ona to powiedziała (dodam że pod wpływem alkoholu mito wyznała), chyba uświadomiłem sobie, że ją kocham... Pomóżcie mi prosze nie wiem co mam robić, czuje ogromny mętlik w głowie, nigdy nie myślałem o Niej w ten sposób, a tu takie coś, nie wiem jak się zachować jakieś rady?

Gość gość
jak chcesz z nią być to po prostu zadzwoń do niej umów się i wyznaj jej wszystko to co nam na kafe :)

Gość michal0071
Na prawdę coś poczułem, ale Ona ma chłopaka, nie wiem czy tak można... k***a na ch*j mi to mówiła...

Gość michal0071
Właśnie nie wiem czy chce z Nią być... było dobrze jak było wcześniej...

Gość gość
nie przejmuj się jej dziadem jak by cię nie kochała to by ci coś takiego nie powiedziała widocznie się bała twojej reakcji że to zrobiła po pijaku

Gość michal0071
pół roku są razem...

Gość michal0071
dzisiaj w nocy nie zasnę.... tysiąc myśli mam w głowie...

Gość michal0071
Wy byście powiedzieli jej na moim miejscu?

Gość gość
nie musisz się teraz na nią decydować ale powinieneś jej powiedzieć o swoich uczuciach pomyśl co ona teraz czuje niepewność jest najgorsza

Gość michal0071
No i powiedzialem... tylko, że nieprawde i fatalnie się z tym czuje... Kurde ja naprawde ją kocham...

Gość michal0071
powiedziałem jej,że chce sie tylko przyjaźnić... ale ja ją kochm... nie miałem odwagi jej o tym powiedzieć... Co mam zrobić... boje sie że ze mną byłaby nieszczęśliwa... bo co ktoś taki jak ja ma do zaoferowania...?

Gość michal0071
potrzebuje rady... pomóżcie prosze

Gość michal0071
co mam zrobić Boże...?

Gość michal0071
Powiedzcie mi co mam ze sobą zrobić?

Gość michal0071
Proszę...

Gość gość
Teraz wy wszystkie k***y widzicie, czemu się szmaty w*******y jak macie tych k***y kolegów. A ty s********u zapluty ****aj ją ale bądź c***u świadom, że ciebie też tak ta szmata wyc***a. Też będzie miała takich kolegów ******** c***u ty zawszony. K***wski naród te kobiety a ty szmaciarzu typowy frajer, za kolegę k***s p********y robił, ąz w końcu dopchał się do c**y. Wolnej dziury sobie nie umiał znaleźć, musiał na cudzą ch*j się połasić. Jesteś męską k***ą, oby ci ktoś k***o wp*******ł.