Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs

Już nie wytrzymuje

Polecane posty

1. W rodzinie mną poniewierali lub traktowali z góry (dziadkowie, wujostwo, kuzyni) 2. W domu się mnie czepiają, wywołują awantury 3. W szkołach od podstawówki do szkoły średniej ciągle mieli do mnie jakieś ale. 4. W pracy też mieli do mnie jakieś ale, nie mam już siły, jedyne czego pragnę to zemsty takiej którą oni zapamiętaliby na całe życie.... po prostu takiej w której oni by zawału dostali, odebrali sobie życie lub jeszcze dochodziłoby między nimi do rozwodów czy zwolnień z pracy ale zostałyby im odebrane prawa rodzicielskie.

Teraz szukam pracy w zakładach chronionych, walczę o mieszkanie socjalne i chce iść na studia wyższe pedagogika opiekuńcza! Ba!!!! nawet chciałam mieć z tego doktorat ale czy mi się uda, skoro naprawdę jest tak bardzo ciężko że już nie daje rady, z rodzicami w ogóle nie da się mieszkać, bo jak nie jedno, to drugi z czymś wyskoczy.

Ja ostatnio zaczęłam puszczać głuche telefony, podałam ich numery w internecie czy zamówiłam jedzenie z restauracji na ich adres, po prostu trzyma mnie na pewno robienie tym ludziom na złość.