Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ucho zatkane czy przewiane? Dziwny przypadek! Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Otóż dzisiaj rano obudziłem się i miałem dziwne wrażenie zatkania się prawego ucha. Przepłukałem je jakimś sprayem do ucha, Vaxol chyba. Nic nie podziałało i nawet jest trochę gorzej. Obecnie mam tak że jak słyszę coś głośnego czy jakieś dzwięki to ucho jakby się odtyka. Natomiast gdy jest cisza jest zatkane i szumi. Tak mnie to już dobija. Nie wiem czy mnie gdzieś przewiało czy coś innego złapałem, czy po prostu jest na maxa zatkane :P Z góry dziękuję za pomoc.

Gość gość
Udaj się do laryngologa. W mojej miejscowości na laryngologa finansowanego z Funduszu Zdrowia czeka się bardzo długo. Jeżeli zależy ci na szybkim wyleczeniu problemu udaj się prywatnie.

Hmm.. Wygląda to na zapalenie ucha.. Miałam to samo. Udaj się do lekarza, wystarczy antybiotyk...

Gość gość
w takich sytuacjach bardzo dobrze sprawdza się spray fonix. Pomógł mi jak miałam zawiane ucho - bardzo szybko uśmierzył ból

Gość kasiowa

mój syn ma niestety często problemy z uszami. Może dlatego, że regularnie na basen chodzi. I dlatego ja zawsze mam w domu ten spray fonix z olejkami, bo to najszybszy sposób, żeby pozbyć się dolegliwości

Gość Poter

Macie rację, ten spray wystarcza by uporać się kłopotliwym uchem, które potrafi dać człowiekowi nieźle w kość. Całe szczęście, boz mojego wyjazdu byłyby nici a zaliczka by przepadła.