Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs

Wasze najskrytsze marzenia

Polecane posty

Punkt 1 Mały domek, parterowy, salonik z kuchnią i jadalnią oraz cztery pokoje, łazienka i ubikacja Punkt 2 Samochód Punkt 3 Od licencjata do doktoranta :) Punkt 4 Cisza i spokój

Gość gość
Być rekinem. 15metrowy jacht morski 20metrowy camper robiony na zamówienie w usa Mieszkanie w każdym piękniejszym porcie świata Posiadłość a wokół wysiałabym las tak gęsty, by nikt mi się tam nie wybudował nigdy;)

Gość prawictwo pospolite 143
1. Zona o urodzie takiej jak Marta Żmuda Trzebiatowska 2. Normalne spokojne życie

Gość gość
dziś Taka żona to nie spokojne życie!

Gość gość
1) Mały domek z ogródkiem 2) Godziwa praca za dobre pieniądze 3) Włóczenie się po świecie 4) Paralotnia, skok ze spadochronem 5) Kochający mąż i dziecko ;):):)::):):0

Gość gość
Chciałabyś być rekinem i połykać małe rybki?

Gość gość
17:19 Chciałabym połykać większe ryby.

Dolores, pamiętam Cię:( znowu cierpisz:( masz kwiatka do bukietu: 🌻 moje NAJSKRYTSZE MARZENIA pozostaną dla Was tajemnicą. ale tak poza tym to wyprowadzić się z domu, mieć kogoś, kto by się mną emocjonalnie opiekował, żeby chociaż jedno z moich rodziców było szczęśliwe, robić to co lubię bez stresu, spiny i mieć za to co jeść, podróżować tam gdzie chcę, mieć z kim, bo na razie nie mam z kim, mieć lepsze relacje ze znajomymi, pozbyć się obsesji, że mnie ktoś ocenia, nie tracić ludzi z niewiadomych powodów..... część z tych rzeczy to plany.

Broken dzięki :-) to cały czas trwa. Czekam na pełne zadziałanie leku immunosupresyjnego a to się dzieje minimum po 3 miesiącach. Na to trzeba czasu. A ja go biore dopiero 2 miesiące. ale jestem dobrej myśli.

ojej,trzymam za Ciebie kciuki:( będę się za Ciebie modlić a masz jakieś inne leki przeciwbólowe, które możesz brać w międzyczasie?:(

Chociaż dzis jest dobrze w miarę. wyszłam nawet na zakupy, tylko syn musiał zejść po torbę, bo z zakupami po schodach się nie dało już.

Broken, biore steryd ale w mnimalnej dawce oraz majamil tylko nie chce z tym przeginać bo to tez niedobrze.

To żadna tajemnica. mam 44 lata i jestem pielegniarka z zawodu. Bóle w stawach odczuwałam juz od jakiegoś czasu ale myślałam że to z przeciązenia. Ale one stały sie nie do zniesienia juz. Poszlam do reumatologa, zrobiłam potrzebne badania i mam potwierdzony RZS obecnie w bardzo aktywnej formie. Kurde, nikomu tego niez yczę...

Gość gość
żeby poziom0 wrócił na kafe

:O mnie bolą stawy kolanowe, w sumie dwa lata temu też mnie bolały, teraz to sie powtórzyło:O strasznie się tego boję:O

Dlatego ja na chwile obecna marzę tylko o powrocie do zdrowia. Jak będę znów w pełni sprawna,m będę mogła zrobic co zechce, bo to my sami tworzymy swoja rzeczywistość i spełniamy swoje marzenia. Tego mnie na ,,stare lata,, nauczyła choroba.

Broken u mnie tez się zaczęło od kolan. Jestem tez po operacjach artroskopowych obu kolan.

Gość gość
by nikt nie kochał dziecka bardziej od żony/męża, lecz inaczej i sama mieć takiego faceta

Gość gość
brokeninside87 ciebie bolą od otyłości