Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotny urlop

Polecane posty

Gość gość

caly tydzien urlopu przesiedzialam w domu a to przed tv a to przed kompem. kolejny tydzien zapowiada sie taki sam. samotne zycie jest do bani

Gość gość
Wyjedź gdzieś, choćby sama, może kogo ś poznasz :)

Gość gość
teraz juz bedzie ciezko poszukac gdzies kwatery. 2 lata temu bylam sama nad morzem i zle to wspominam,wkolo sam rodziny,pary

Gość gość
mój samotny urlop właśnie dobiegł konca i to był najlepszy urlop ever, w domu, nikt nic odemnie nie chciał nie musiałam się nigdzie śpieszyć, było super, jakies zakupy, opalanie, fitness, gotowanie, odetchnełam, wyciszyłam się, nabrałam dystansu, nawet żałuje że tak krótko, też wczesniej sama wyjeżdżałam ale było to dla mnie przykre i stresujące

Gość gość
glupio zrobilas, ze nigdzie nie pojechalas. Moglas pojechac gdziekolwiek, troche odpoczac, pozwiedzac, niekoniecznie trzeba sie ladowac do miejsc okupowanych przez rodziny z dziecmi.

Gość gość
a znajdz w takim razie miejsce bez rodzin,par?? gdzie sie czlowiek nie ruszy to sa rodziny, ludzie sparowani, grupy znajomych

Gość gość
ale przeciez w twoim miejscu zamieszkania tez wokolo sa same rodziny, chyba, ze mieszkasz na jakims osiedlu singli, ale o takim nie slyszalam:D Wakacje nie zawsze oznaczaja jakies kurorty. Ja np. planuje we wrzesniu wynajac sobie mieszkanie na poludniu Francji i sobie odpoczac+troche pozwiedzac. Juz rzygam moim miastem i codzienna rutyna.

Gość gość
ale mi pasuje że nigdzie nie wyjechałam wczeseniej gdy wyjeżdzałam sama to był stres i było przykro,

Gość gość
no ok, jak ci odpowiada..ale chyba, skoro zalozylas taki watek:D

Gość gość
to nie ja nie jestem autorką, mi akurat to pasuje

Gość ghyghy
A ja zawsze wyjezdzalam na urlop sama i zawsze swietnie sie bawilam. Teraz mam meza i dziecko i juz sie nie bawie! hahah

Gość gość
jak mialam 25 lat i wyjezdzalam sama to tez sie dobrze bawilam,ale teraz kiedy zblizam sie do 40stki to juz nie jest fajnie wyjezdzac samej

Gość gość
a ja mam 3 letnie dziecko i niby nie jestem sama bo jest dziecko ale siedze w wakacje w domu nie mam z kim wyjechać