Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja mam 23lata, on 47. Ktoś jest w takim związku?

Polecane posty

Gość gość

Zacznę może od początku. Znamy się od prawie 2 lat. M. jest moim szefem, ale takim na bardzo przyjacielskich relacjach. To znaczy do tej pory były to przyjacielskie relacje... Ostatnio sporo pracowaliśmy razem i zaczęliśmy się do siebie zbliżać... On zaczął mnie idealizować na tle innych pracowników, przytulać, całować (nie w usta), masować. Jest bardzo czuły i opiekuńczy. Czuję, że lada dzień dojdzie do czegoś więcej. Chcę tego! Jest tylko 1 problem: 24 lata różnicy wieku... Jest lub był ktoś w podobnej sytuacji? Co robić?

Gość gość
Jak podoba ci sie funkcja ladnego ozdobnika obok starzejacego sie faceta, któremu odbiła palma tzn. któras z kolei mlodośc :P On jest kawalerem ten , twój luby ? Nie sadze.. Wiesz pielegniarki dla starych zawsze sa potrzebne.. O czym wy rozmawiacie ? Moglby byc twoim ojcem :P No chyba ze na kase lecisz :)

Gość gość
Jest rozwodnikiem. Pracujemy nawet 12 godzin dziennie i tematów do rozmów nam nie brakuje. Sama nie wiem czy angażowanie się w taki związek ma sens... A co myślicie o seksie z szefem? Szefem w takim wieku? Od razu zaznaczam, że nie miałoby to związku z awansem lub czymś podobnym.

Gość gość
Nikomu się to nie przytrafiło? Ludzie!

Gość gość
Ja w wieku 22 lat poznałam faceta po 50tce. Jesteśmy razem do dziś, wtedy zaopiekował się i mną i moją 3letnią córeczką :)

Gość gość
Moja siostra ma starszego męża o 19 lat. Wszycy byli przeciwni bo ona miała 19 ja się związali. Dzisiaj ona jest po studiach ma dwoje dzieci. Kloca się jasne. Jak para w każdym wieku ale na ogół sa szczesliwi. Mają co chcą a moja siostra z dorosłym facetem nie w swoim wieku ktorzy mysla o chlaniu i ******iu może się realizować. Otwiera własnie swój sklep. Mysle ze warto !

Gość gość
ja w wieku 19 lat poznałam w pracy męża. miał 58 lat i dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa, a ja byłam w ciąży 6mc. jestem zrozpaczoną wdową od ładnych 6 lat 🖐️

Gość gość
Ale czy te 24 lata jest różnicą nie do przeskoczenia? Czy może zatrzymać się na flirciku? Prowokować go?

Gość gość
nie warto 🖐️ mój to nawet nie zdążył mi zrobić drugiego dzieciaka a już go wywozili w worku 🖐️

Gość gość
Ale Twój był starszy 39 lat, "mój" tylko 24

Gość gość
Może on jest starym zbokiem i tyle?