Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam na imię Kamila. Mam syna w wieku 14 lat. Kilka dni temu przypadkowo zobaczyłam jak się masturbował... Bardzo mnie to zaniepokoiło. Co z tym zrobić, czy to normalne w tym wieku?

Gość gość
Normalne

Gość gość
Z mojego punktu widzenia to jest okropne... Uprawiać samog**** w wieku 14 lat. Nie wiem co z tym zrobić i jak porozmawiać z synem. Kamila

Gość gość
Ja również nakryłam kiedyś swoje dziecko na masturbacji. Był wtedy w podobnym wieku. Najgorsze jednak było to że zabawiał się moją noszoną bielizną. Na szczęście nigdy więcej tego nie widziałam.

Gość gość
Mój chyba nie rusza moich rzeczy. Choć jakiś czas temu zginęły mi jedne majtki... Nie znalazłam ich. Kamila

Gość gość
zmien IP albo styl pisania, o ile umiesz - bo jedzie zenada...

Gość gość
zandalee-70@tlen.pl Kamilo,temat który poruszasz jest tematem bardzo delikatnym i zarazem bardzo powszechnym, zarówno wśród chłopców jak i dziewcząt. W samej masturbacji nie należy doszukiwać się czegoś niepokojącego czy też obrzydliwego,jest to bowiem normalny etep życia i poznawania swojego ciała i wkraczania w fazę rozwoju seksualnego każdego z nas. Nie potępiaj więc syna za sam fakt masturbacji,gdyż może to mieć zły wpływ na jego dalszy rozwój. Niepokojące jednak mogą okazać się okoliczności i czynności towarzyszące masturbacji. Proponuję abyś porozmawiała o tym z synem,wiem nie jest to takie proste ale spróbuj go uświadomić . Magda.

Gość gość
Nie mam pewności czy to on zabrał sobie moją bieliznę. Czy poprostu gdzieś zwyczajnie wcięło. Kamila