Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc123321

Kompleksy Penisa pomoc

Polecane posty

Gość Gosc123321

Witam mam kompleks małego penisa mój penis ma tylko 13cm w zwodzie a obwód 11cm nie wiem jak się liczy więc poprostu miarke owinąłem wokół penisa ktoś gdzieś pisał że tą grubość mnoży się *pi czyli 3.14 ale to wychodzi 30 więc chyba za dużo :P ktoś się wypowie na ten rozmiar nie jest za mały? jest też lekko wykrzywiony jak banan do góry :< Z góry dzięki.

Gość gość
jak twój penis ma kompleksy, to idź z nim do psychiatry

:D koniecznie. wierze w psychiatrow. rozmowa z psychiatra powinna pozbawic go kompleksow. ps. tylko niech ci nie przyjdzie do glowy prostowanie go za pomoca doczepionych ciezarkow ;)

Gość gość
Jak w ogóle śmiesz porównywać go do banana, przeciętny banan ma przynajmniej te 18-20cm długości, więc ich nie obrażaj.

Gość gość
Chłopie, robisz z siebie "wała", gdyż przy obwodzie 11cm promień wynosi 1,75cm, zatem średnica 3,5cm. Taki penis to ponadnorma. Poza tym łechtaczka kobieca leży parę cm poniżej spojenia łonowego, więc wystarczy penis długości>3cm by wyzwolić u niej orgazm. Poza tym masz jeszcze palec środkowy/zastępca członka, język, ostatecznie dildo. Myślałam, że średnica Twojego ch****a jest średnicy ołówka, choć i takim można dać rozkosz kobiecie, pod warunkiem, że masz obfity wytrysk spermy. A na ch*j Ci inny ch**j jak zapewne nie masz kobiety i walisz konia?

Gość gość
ktoś gdzieś pisał że tą grubość mnoży się *pi czyli 3.14 ale to wychodzi 30 więc chyba za dużo ktoś się wypowie na ten rozmiar nie jest za mały? jest też lekko wykrzywiony jak banan do góry :< Z góry dzięki. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX koleś, masz jakąkolwiek szkołę, czy nie? Skoro tylko umiesz łapać łapiesz trzonek łopaty, to na ch*j Ci twój ch**j?Masz tu wzór z którego obliczysz promień twojego wacka: Obwód = 2pir ze wzoru r=O/6,28 r=11cm/6,28=1,75cm, zatem średnica=2r=2x 1,75=3,5cm

Gość gość
kuźwa, specjalnie poszłem do szopy sprawdzić średnicę trzonka mojej łopaty, którą robię na budowie i wynosi 3,5cm. Dobrze, że góra jest gładko zakończona, więc w razie czego użyję łopaty gdy mój wacek zaniemoże. Ale ów trzonek jest za długi, poradźcie co mam zrobić?

Gość gość
jeżeli masz kompleksy na punkcie penisa udaj się do psychologa lub... seksuologa

Gość gość
Tez mam tyle obwodu i jest to jakas masaaakra.