Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie bo dowiedział się że jestem biseksualna

Polecane posty

Gość gość

Spotykaliśmy się od tygodnia byliśmy na dwóch randkach, właściwie trzech bo był też spacer, przystojny, kulturalny i inteligentny a przynajmniej tak myślałam bo postanowiłam być z nim w pełni szczera i gdy ostatnio się widzieliśmy powiedziałam mu że jestem bi, powiedział że to rozumie i szanuje ale że nie potrafiłby być z biseksualną kobietą, zaczęłam go zapewniać że to przecież nic nie znaczy, że jak jestem w związku z daną osobą to tylko ona się dla mnie liczy i chyba zrobiłam z siebie tylko idiotkę bo on siedział i słuchał a na końcu odparł że bardzo mnie lubi i szanuje ale "przepraszam, ja po prostu nie potrafię". Znaliśmy się krótko ale zadłużyłam się i to strasznie, teraz jestem załamana, przepraszam że was zamęczam moimi problemami ale jestem z tym zupełnie sama i bardzo mi ciężko :(

Gość gość
tez bym nie byl z taka ....

Gość gośćHeh
Zalofciowałaś się w facecie którego znasz tydzień. O jejciuniu, napisz o tym na facioboku

Gość gość
Nie zakochałam ale silnie zadłużyłam, po prostu był bardzo w moim typie ale to już historia :(

Gość gość
Bo widzisz z perspektywy faceta powiem ci że biseksualistki są dla nas atrakcyjne jeśli szukamy dziewczyny głównie do łóżka nie do stałego związku, bo wiesz taką można na trójkąciki namawiać :p. Widocznie ten gość szukał czegoś więcej niż seks a wtedy takie bi laski odpadają w przedbiegach.

Gość gość
Toś mnie pocieszył...

Gość gość
Ja tez jestem bi a moj facet wie i rozumie

Gość gość
"Ja tez jestem bi a moj facet wie i rozumie " x Jeśli dla faceta seks jest ważniejszy od uczuć to wiadomo że zaakceptuje a takich sporo ;)

Gość gość
Szkoda ze moja dziewczyna nie jest bi. Ja tam bym chcial a zeby ona byla bi. Patrzec jak dwie kobiety daja sobie rozkosz a czasami stworzyc razem trojkat to podniecajace.

Gość gość
a po ile macie lat?

Gość gość
Hahahahahahaha Jak mozna zostawić kogoś po 3 spotkaniach? Zaczęliście od "czesc jestem tomek chcesz ze mną chodzić?"

Gość Ekspert od Biseksualistek
Ale chrzanicie chłopaki. Jestem w stałym związku z biseksualną kobietą i w niczym to nie przeszkadza. Chyba tylko w tym że oprócz konkurentów mam jeszcze konkurentki, ale przez to jeszcze bardziej o nią zabiegam. Trzeba być tumanem żeby sprowadzać orientację do samego seksu.

Szczerze to jeśli komuś przeszkadza biseksualizm to widać nie traktował cię poważnie.

Gość gość
Większość facetów to pewnie marzy o takiej biseksualnej kobiecie. A jeśli chodzi o to twoje zakochanie po trzech spotkaniach, to zapewne bardzo sobie idealizowałaś tego mężczyznę. Pomyśl sobie, że z biegiem czasu znalazłabyś w nim wiele wad. http://www.sexuarium.pl/

Gość gość
raczej trafiłaś na prawdziwego katolika bo lesbijstwo jet kara za rozwiązłość i grzechem sie jest zadawanie