rudaPL 0 Napisano Lipiec 13, 2014 Hejka dziewczyny, mam pewien problem. Ostatnio z pochwy zaczął wyciekać mi pewien płyn który ma nieładny zapach. Jest to coś w rodzaju moczu lecz niedokońca. Lecz nie ma to konsystencji śluzu. Prosze o pomoc jeśli ktoś coś wie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćHeh Napisano Lipiec 13, 2014 To się nazywa upławy www.tesprawy.pl/uplawy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudaPL 0 Napisano Lipiec 13, 2014 Może. Ale upławy mają lekki zpach, a u mnie jest odwrotnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 14, 2014 Czy odczuwasz pieczenie lub swędzenie? To mogą być początki infekcji. Ja w takich momentach od razu aplikuje sobie na noc lactovaginal aby wzmocnić mikroflorę. Stosuje się go przez 7 dni. Mnie on pomaga tylko pamiętaj aby przechowywać go w lodówce i tak też powinien być przetrzymywany w aptece, aby bakterie były w dobrej kondycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudaPL 0 Napisano Lipiec 14, 2014 Nie, nie piecze i nie swędzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2014 idź do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach