Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dom nad morzem na sprzedaż promocja !!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam do sprzedania 4 piętrowy dom, a w zasadzie willa której budowa zakończyła się ubiegłej jesieni . na każdym z pięter jest po 7 pokoi w każdym z nich jest łazienka wyposażona w nowoczesne kabiny prysznicowe z hydromasażami czajnik elektryczny zestaw naczyń lodówke telewizor plazmowy oraz komode te pokoje przeznaczone są pod wynajem w sezonie ,natomiast na ostatnim piętrze znajduje się mieszkanie dla włascicieli również komfortowo wyposażóne jeśli jest ktoś zainteresowany prosze pisać to prześle zdjęcia dom naprawdę jest komfortowo wyposażony doprowadzone jest woda prąd oraz telefon zimą dom jest ogrzewany elektrycznie cena domu w promocji wynosi 9000000zł możliwa jest negocjacja ceny z niektóe tarasy mają widok bezposrednio na otwarte morze dom położony jest w miejscowości jastrzębia góra w odległosci 150 m od otwartego morza zapraszam

Gość gość
pomylilas sie o jedno zero :P

Gość gość
chyba sie pomylilas o jedno zero za dużo? powinno być 900tys=900000zł

Gość gość
nie nie pomyliłam sie dom jest tak luksusowo wposażony i jest tak piękny w takim położeniu że jest wart tej ceny to jest oczywiscie promocyjna cena i podlega ona negociacji ja proponuje cene promocyjną 9 mln zł jeśli ktoś jest zainteresowany niech poda e-mail wysle zdjęcia

Gość gość
za 9 milionow to mozna sobie kupic dom i to zdecydowanie bardziej luksusowy w cholernym Malibu, fantastko

Gość gość
w ciągu letniego sezonu czerwiec-wrzesień można zarobić ok 400000zł

Gość gość
Jak to taka super inwestycja i tak ogomne zyski to dlaczego sprzedajesz?

Gość gość
Śmiech na sali, doprowadzona woda, prąd i telefon to jakiś luksus w dzisiejszych czasach?

Gość gość
Ta cena z kosmosu, popatrzyłam na ogłoszenia i w podobnej lokalizacji można kupić 30 pokojowy pensjonat z własną restauracją za jakieś 2,5 miliona.

pomijając rozważania czy temat jest prawdziwy czy nie - cztero piętrowy do ogrzewany elektrycznie ....:D no to chyba tylko głupi coś takiego by kupił :D

Gość gość
dlatego że mam jeszcze jeden taki dom we władysławowie i nie daje rady ogarnąć 2 na raz

:D a ja mam po takiej chałupie w każdej wsi nad morzem :D

ale przyznaję że czajnik elektryczny w każdym pokoju znacząco podnosi cenę nieruchomości :D

Gość gość
ogrzewanie jest elektryczne dlatego że prąd i tak będzie doprowadzony bez względu na to jakie ogrzewanie będzie założóne tak jak mówie budowa domu zakończyła sie jesienią to już nie te czasy że ktoś co chwila lata do kotłowni do piece drewno wrzucać gazu nie będe podłanczała bo jak p*****lnie to wszystko rozp******i dom jest ocieplony bardzo dobrze i to ogrzewanie elektryczne nie jest tak drogie zimą pokje do wynajęcia zawsze ogrzewam do temp 15 c ostatnie piętro czyli tam gdzie mieszkam do 24 c rachunki za prąd zimą nie przekraczają 1000zł miesięcznie dom jest drogi ale mówie że jest do negocjacji cena to jest nowy dom ładny wykończone wszystko bliziutko morza luksus w środku to nie jest dużo jak za ten dom ...

Gość gość
pt

Gość gość
daj adres strony tego domku

A czy jest możliwość ogrzewania węglowego? nie chcę wydawać za dużo pieniędzy na ogrzewanie elektryczne.

Gość gość
e tam , teraz powodzie , tajfuny,miasta nadmorskie najbardziej zagrożone- bujaj się:D

Gość gość
taaaaaaaaaaa taka okazja ze biznes taki kreciłas / krecisz ze MUSISZ sprzedac ? druj soebie kobyłe za takie pieniadze bez zysku

Gość gość
Podaj link do tej nieruchomości jak mi się spodoba to ponegocjujemy cenę i może dojdzie do transakcji

Jesteś właścicielem apartamentu położonego w Darłówku lub okolicy i szukasz firmy, która by się zajęła wynajmem? Powierzając nam zarządzanie Twoim apartamentem zyskujesz taką możliwość. Zapewniamy skuteczną promocję obiektu w internecie i kompleksową obsługę wszystkich gości, więcej informacji znajdziesz tutaj http://www.apartamentydarlowko.pl/dla-wlascicieli