Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczlala

Powiększenie piersi

Polecane posty

Gość pomaranczlala

Chciałabym sobie powiększyć piersi. Znalazłam dobry gabinet, mam wystarczająco dużo pieniędzy i tylko opory natury moralnej... Nie wiem, czy będę się z tym dobrze czuła. Powiększała któraś z Was? Nie czułyście, że "oszukujecie"?

Gość gość
Nie powiększałam ale kiedyś to zrobię...Wejdź na chirurgię plastyczną. Tam jest dużo wątków doświadczonych kobiet. Dlaczego miałabyś czuć, że oszukujesz?? Push up to nie oszustwo?? :D

Gość pomaranczlala
To jest oszustwo i dopiero niedawno zaczęłam nosić, bo wcześniej się wstydziłam. Nie chcę operacji. Prędzej zastrzyki. Podaj linka do tej strony o chirurgii.

Gość gość
No i po co to robić? Po to żeby później narzekać że facetowi zależy tylko na cyckach? Wkładanie sobie jakichkolwiek obcych substancji w ciało nie jest zbyt zdrowe i zamiast powiększać piersi lepiej iść do psychologa, aby pozbyć się kompleksów.

Gość pomaranczlala
Nie chodzi o obce substancje, tylko o mój własny tłuszcz przeszczepiony z innych części ciała, czyli o lipoiniekcję. Jestem za duża, żeby narzekać, że facetowi zależy tylko na cyckach.

Gość pomaranczlala
up

Gość gość
otłuszczone piersi częściej zapadają na nowotwory, zastanów się czy to warte

Gość gość
Sztuczne cycki (piszę cycki, bo dla mnie to nie piersi) są na ogół brzydkie. Problem leży nie w małych piersiach, ale w tobie... masz straszne kompleksy skoro chcesz iść pod nóż i ryzykować, bo każda ingerencja chirurgiczna to ryzyko.

Gość pomaranczlala
Nie chcę iść pod nóż. Czytałam, że nie ma to związku z zapadaniem na nowotwory.

Gość pomaranczlala
Przemyślałam to poważnie i zdecydowałam się dokonać zabiegu. Bardzo się cieszę. :)