Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę psów. Uważam, że powinien być zakaz trzymania psów w bloku

Polecane posty

Gość gość
A ja nienawidzę kotów. Śmierdzą, 24h/dobę się wiecznie mlaskają, liżą, drapią, niszczą Twoje meble, obżerają kwiaty, wiecznie wymiotują i mają Cię przeważnie w czterech literach. Zdecydowanie wolę psy, ale takie które są wychowane i nie szczekają pod nieobecność właściciela i nie są agresywne wobec innych ludzi.

Gość gość
Autorko, uwazam tak samo jak ty. Tylko wlasciciele psow sie z toba nie zgoza i beda cie obrazac. Dodam, ze psy smierdza. Najsmieszniejsze jest to, ze je lubie, ale sama nie bede nigdy miec psa a juz na pewno nie takiego, ktory siedzi w domu, lezy na lozku itd. Jakby mi byl potrzebny pies obronny to bylby na podworku.

Gość gość
Zwłaszcza gdy się nie myją. Identycznie jak psy, których nikt nie wykąpał.

Gość gość
Autorka to jakaś kretynka. Ma być zakaz bo paniusi cos sie nie podoba? A jeśli mi sie nie podobają takie idiotki to ktoś wprowadzi zakaz trzymania ich w bloku?

Gość gość
Pomarzyć zawsze można, to nic nie kosztuje. Nigdy nie będzie zakazu trzymania psów czy kotów w budynkach wielorodzinnych. Chyba, że sobie kupisz cały blok na własność i tak zarządzisz. Wtedy najemcy lokali w twoim budynku będą musieli się dostosować do narzuconych przez ciebie warunków ☺

Gość gość
Mieszkam w swoim domu, miałam kiedyś mieszkanie w bloku, które wynajmowałam. Dwie osoby wywaliłam z mieszkania z powodu psów. W umowie było wyraźnie, że nie zgadzam się na zwierzęta w mieszkaniu. Bez mojej wiedzy i zgody nieodpowiedzialna osoba weszła w posiadanie hałaśliwego kundelka. Pies siedział zamknięty po całych dniach w mieszkaniu i szczekał. Pogryzł drzwi, futryny, bardzo dużo zniszczył. Kolejna lokatorka zafundowała mi podobne atrakcje, a sąsiadom szczekanie i wycia. Nawet w nocy, bo pracowała na zmiany. Tacy ludzie nie powinni mieć zwierząt w ogóle, kiedy nie ma warunków do ich posiadania ani czasu dla nich. W końcu sprzedałam mieszkanie i nie muszę się już użerać z bezmyślnymi psiarzami. Niestety większość właścicieli psów nie powinna ich mieć, bo nie potrafią zadbać o nie jak należy. Sama jestem właścicielką 2 psów i 2 kotów, nie ścierpię nieodpowiedzialnych ludzi, którzy skazują psy na 12 godzin samotności w kawalerkach z aneksem kuchennym bez balkonu ☹

Gość gość
Psy lubię, nie lubię ich głupich właścicieli. Niech psy wyją, jak chcą. Dzieci też płaczą bez powodu. Ale g****a na każdym metrze kwadratowym chodnika to już przesada. Aż mam ochotę zanieść to pod drzwi takiego imbecyla