Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża jego byłej, on mieszka za granicą blizko niej

Polecane posty

Gość gość

cześć, moj partner jest z innego kraju, obecnie mieszka tam. mieszkal jakis czas w polsce ze wzgledu na prace, mial w tym czasie dziewczyne tam w swoim kraju, znamy sie juz długo, 2 lata, widywalam sie z nim czasem na imprezach. rozstał sie potem z nią, i trafilismy na siebie u znajomych ponownie i zaczelismy sie spotykac. lecz niestetty krótko po tym, musiał wracać do kraju na jakis czas, w zwiazku z praca. pobylam z ni moze z miesiąc, no ale trudno. niedawno zadzwonil do mnie i powiedział , ze jego byla jest z nim w ciazy, powiedzial ze nie chce z nia być, i ze wróci do polski,znow do pracy i do mnie , ale zebym sie zastanowila nad sytuacją, ze wie , ze to moze byc dla mnie trudne. jak narazie on jest tam , ona jest blisko, powiedział mi , ze ona oczekuje ze do siebie wroca dla dziecka. no i nie wiem co robic, co mysleć, bo w sumei, nad czym tu sie zastanawiac?? czy dac mu spokoj, i powiedziec ze to koniec, czy zobaczyc , poczekac, jak sie sprawa rozwinie.

Gość gość
a jak ma się sprawa rozwinąć? czekasz na jej poronienie?

Gość gość
poronienie? czy ty słyszysz co do siebie mowisz?? nie czekam na jej poronienie dziewczyno! po prostu nie wime co mam myslec, jaka decyzje podjać, czy z nim wszystko zakonczyc, czy zobaczyc, czy on sam podejmie jakas decyzje, moze inna niż tę ktora powiedział , czy ta dziecwzyna postawi jakies warunku, a co ty wyjezdzasz z ajkims poroniemniem??