Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraa

Czy jest jakiś sposób, żeby monitorować smsy wysyłane z i do telefonu dziecka.

Polecane posty

Gość Zaraa

Moi 10 i 12 latek mają telefony i chciałabym być w stanie trzymać oko na ich rozmowy sms. Czy jest jakiś program który mogę kupić i który pozwoli je przeglądnąć na komputerze. Orange był bezradny w tej sprawie kiedy pytałam...

Gość gość
No chyba cie p******** najpierw wychowaj dzieci by mieć do nich zaufanie. 12 lat to już prawie nastolatek o rożnych rzeczach może pisać. Ja jak miałam 15 lat to pisałam niestosowne SMS-y kurde ale to moja a nie rodziców sprawa. Ja im poczty nie sprawdzałam. Moi rodzice mi nie ufali, nie mieliśmy więzi i to pewnie z tego wypływało. Po co kupiłaś mu telefon, chyba dlatego że masz zaufanie.... No ale potem tacy rodzice się dziwią,że dziecko uciekło z domu, że to że tamto . Brak zaufania to podstawowy błąd rodzica

Gość gość
Zaufanie swoja drogą a bezpieczeństwo swoja. Autorka ma racje, obecnie jakieś 90% dzieci nawiażuje znajomości przez internet!!! Nawet w szkole mojego dziecka była pogadanka o tym, dzieci należy sprawdzać, i nie ma to nic wspólnego z brakiem zaufania a obawa o bezpieczeństwo.

Jeżeli własnym dzieciakom nie ufasz w sferze sms i masz ku temu poważne podejrzenia i podstawy do niepokoju ,to czyli nie nadają sie do tego ,aby otrzymać wlasny telefon komórkowy Jeżeli twoje obawy dot. ich wymiany sms z koleżeństwem są bezpodstawne i bez konkretnego powodu ,tylko ot tak,aby zaspokoić własną ciekawość ,wścibskość i nic poza tym to .... nie będę tego komentować

Gość gość
A kto tak naprawdę daje 10l komórke twierdzac że ma zaufanie? :classic_cool: praktycznie nikt, chodzi o sprawdzanie gdzie dziecko jest i kontakt jakby co wiec nie opowiadajcie glłupot o zaufaniu etc.