Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Ostatnio miałam okres 26 maja do teraz nie mam. Piersi mnie bolą mój chłopak mówi że są twarde. Nie mam plamienia wcale .

Gość gość
zrób test, bedziesz miała pewność. jak dla mnie to widzi się na ciążę. też tak miałam i teraz mam już półroczną córkę...

Gość gość
Dziewczyno co ty opowiadasz :o a co starania twojego chłopaka maja wspólnego do twojej ciąży? Czy twierdzicie że ona w ciąze nie zaszła i to równa się z jego bezpłodnością?? :o zrób test bo za chwile będziesz mieć 2 termin spodziewanej @ a jej nie dostałaś. Pewnie jesteś w ciąży powinnas iść do lekarza. Swoja drogą to dziwne, że twój chłopak ma takie parcie na dziecko, z tamta się nie udało to stara się z tobą..

Dzięki wielki . Ja już myślałam kilka miesięcy temu że jestem w ciąży a test był negatywny . Objawy miałam podobne

Gość gość
Nie zrobisz testu to się nie dowiesz. Szklanej kuli nie mamy.

Gość gość
Ale jak ci mamy pomóc? Nie bardzo wiem na co liczysz pisząc tutaj?!

Gość gość
Jeżeli okaże się że nie jesteś w ciąży, to ja radze Ci abyś najpierw dojrzała i poóżniej podejmowała tak poważne decyzje jak planowanie dziecka. Z tego co napisałaś masz nieregularne cykle, idz do ginekologa bo warto wiedzieć dlaczego.

Gość gość
Myślimy że: 1. zrobisz test, 2. zrobisz betę 3. pójdziesz do gina Wybierz sobie.