Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciążowy czy wierzyć?

Polecane posty

Gość gość

Ostatni okres zaczal mi sie 12 czerwca,a stosunek byl 28 i 29 czerwca. Okres dalej nie nadchodzi a test dzisiaj wyszedl mi negatywny,ale zrobilam go okolo godziny 17. Czy duże znaczenie ma fakt,ze nie byl wykonany rano? Powinnam powtórzyć jutro z rana? Staramy sie o dziecko jakieś pól roku i mam juz dosc wyczekiwania,liczenia itd ,a dzidzi wciąż brak.. :-(

Gość gość
Starasz sie o dziecko i kochasz sie z facetem dwa razy w miesiacu? Powodzenia zycze..A w ciazy raczej nie jestes..

ja pierwszy test robiłam dwa dni przed planowana miesiaczka i na dodatek o 14 i mimo tego wyszla jasna ale drug kreska ! najlepiej jezeli spoznia sie okres zrobic bete (oczywiscie jezeli miesiaczki sa regularne)..

Gość gość
ja okres miałam 22 sierpnia 1 września był stosune a już 7 zaczęły się mdłości bóle głowy sikanie co minute straszne zmęczenie. zrobiłam cztery testy ciązowe 8,9,10,11 września i nic negatywy. 13 wrzesnia kiedy mdłości były duże test zrobiłam o 22:00 i bardzo jasna ale druga kreska już była. Nie mogłam uwierzyć. Dziś mam dwuletniego synka, pozdrawiam

Gość gość
Dodam jeszcze, że 1 września to był jedyny stosunek w tym cyklu i bęc.

Gość gość
masz tak jak ja, miesiaczka 11 czerwiec, test negatywny, ale miesiaczki brak, we czwartek ide na bete.