Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faktycznie przesadzam z kąpielą ?

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma rok. Nie chce brać kąpieli w wannie, polubił kąpiele pod prysznicem. Uwielbia letnie kąpiele pod prysznicem. Więc wieczorem najpierw ja zabieram go pod prysznic, później mąż. Czasami jeszcze jak jest upał bierze krótki prysznic. Moja mama uważa, że przesadzam z kąpielą. Czy faktycznie ?

Gość gość
Trochę przesadzasz, niszczysz florę skóry częstymi kąpielami. Weź go lepiej raz w tygodniu na basen.

Gość gość
Chodzimy w miarę możliwości co niedziele lub czasami dwa razy w tygodniu.

Gość gość
Mamy jeszcze basen murowany pod domem, ale wymienialiśmy wodę dwa tygodnie temu, a pogody nie ma, więc wolę chodzić z nim na zakryty, więcej atrakcji.

Gość gość
Nie przesadzasz. Kąpiel codzienna to jest normalna rzecz do cholery. ..ry co wy brudasy jej piszecie że 1 w tygodniu!

Gość gość
Hehe

Gość gość
Ja mam 2 letnią córkę od początku kąpiel była codziennie i tak jak mówisz autorko gdy upał to czasami i w ciągu dnia. Jeśli dziecko to naprawdę lubi to jaki problem?

Gość gość
Nie chcę wiedzieć jak "pachną" osoby dbające o to żeby nie niszczyć flory bakteryjnej skóry :) Skoro dzieci nie kąpią t same chyba też nie......... Hmmmm.. to chyba one wydzielają ten "zapach" w tramwajach/autobusach.