Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmonika123

wieczny problem

Polecane posty

Gość zmonika123

Mąż jest jakiś dziwny. Popada w jakieś dziwne zapędy. Raz jest zbyt religijny żeby coś zrobic innym razem gada że trzeba się zabawić i broni tych co tak robią. Boi się ludzi. Nie chce nikogo poznawać, nikomu nie ufa(nawet chyba mi to nie wiem po co chciał mnie za żonę) nie chce nigdzie wychodzić. Nawet na imprezy dla dzieci. Ciągle traktuje mnie jak wroga i powtarza np. jak razem mieliśmy pójść to pyta o której wychodzę, ja odpowiadam wychodzimy a on dalej że nie i o której wychodzę. Albo gada bo jestem brzydki, nie podobam Ci się dla Ciebie jestem obrzydliwy. Trwa to już całe wieki a we mnie tak narasta że nawet że na niego nakrzyczę to mi już nic nie pomaga. Jestem tym tak zdruzgotana że mam wrażenie że zaraz eksploduję i nie dam rady. Pójdę się powiesić albo coś w tym style. Nie rozumie że niszczy mnie swoim zachowaniem do takiego stopnia że popadłam już w depresję. Już k***a mam tak dość że siedzę i tylko się powstrzymuję żeby się nie poplakac

Gość gość
i zawsze tak było?

Gość gość
może niezdiagnozowane zaburzenia osobowości typu paranoicznego lub schizoidalnego