Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UK UK UK

Polecane posty

Gość sherieee
A ile osób zza granicy prźyjeżdza do polski zrobić biznes? Mało jest w pl chinoli z własnymi sklepami albo turków z jakimiś kebabami? Czasem jest tak,że właśnie w obcym kraju osiągniesz wiecej jak w swoim własnym. My mamy polskie sklepy w szkocji,nie macie pojęcia jak dobry to był i jest dochodowy interes,wiec nie mówcie mi,że coś síe nie da albo jest nie możliwe.w uk jest od diabła polaków,codziennie robią u nas zakupy mnustwo osób,ciagle ktoś zamawia torty,ciasta,bigos itd. Pomyślcie chwile zanim coś osądzicie z góry.

Gość gość
tak ? wiec jest znana twoja firma w szkocji, podaj jej nazwe, chyba sie nie wstydzisz, wrecz przeciwnie, powinnas dabac o reklame, wiec podaj nazwe firmy albo spierrrr dalaj z twoimi chorymi klamstwami.

Gość gość
dawaj nazwe i adres tych polskich sklepow w szkocjii, chetnie odwiedze je i dam przy okazji zarobic ci dziewczynko z matrixu. Jeszcze cie nie wybudzono ? Ty chora psychicznie jestes, wracaj do PL na leczenie, tam taniej a i dogadasz sie w polskim jezyku :)

Gość gość
,codziennie robią u nas zakupy mnustwo osób, xxxx debillka z bykami orto robi furore w szkocji, mam nadzieje ze w sklepie nie opisujesz "krakofska" rzurek, jalofcowa :D

Gość sherieee
Wiesz co,żal mi cie. Jesteś nieudacznikiem z tego co widze,taki wąsaty nierób jak ferdek kiepski,szukasz sobie celu żeby sie wyżyć,bo cie zazdrość zjada,źe ktos ma a ty nie. Weź sie za siebie tumanie,kultury sie naucz. Powodzenia i do widzenia.

Gość gość
sheriie zlotko .... ja chce tylko kupic u ciebie w sklepie pare rzeczy niunia. no dawaj adresy, nie wstydz sie swoich sklepow :D :D Ps. Widze ze z matrixu ta idiotka nie do wybudzenia jest, niech dalej zyje w swoim chorym swiecie, w 100 % procentach beneficiara z malym dzieckiem przy piersi. Ile tam jeszcze wariatow siedzi jak ona ?

Gość gość
scherieee mieszkam w Szkocji podaj nazwe swoich sklepow ! chce wresczcie cos polskiego zjesc.

Gość gość
sheriee Powodzenia i do widzenia. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx No wlasnie do widzenia ale w twoim sklepie niunia. Za darmo chce rozreklamowac siec twoich sklepow a ty uciekasz jak bura zaklamana suka ? :D

Gość gość
Ale sie posmialam z tej idiotki shierii czy jak jej tam. Mam dobra przyjaciolke w Niemczech ktora ma dwa sklepy z polska zywnoscia, po 20 latach zaczela sie budowac, narzeka na cholerna konkurencje, wynajmuje sklepy na nosa, gdzie wiekszosc Polakow na dzielnicy, sama stoi w sklepie, jej maz w drugim, maja ten geszeft od 15 lat i caly czas drza. A ta sherii po 2 laTACH 70 tysiecy odlozyla. musze ja z moja kumpela skontaktowac, ktora ma od 15 lat sklepy polskie. Zapyta jej jak to robi, albo wybudzi z matrixa. :)

Gość gość
Dodam ze oboje siedza w sklepie od 8-18 i nie maja na pewno czasu na jakies forum. Co za idiotka z tej sherii to nie wiem, pocalowala w dupe pana boga w tej szkocji ?

Gość gość
ta sheriie to zwykla syfiara na benefitach Chora psychicznie, szkoda ze Polska nie spawdza stan psychichny emigrantow , bo pozniej takie klocki wychodza

Gość sherieee
Ja sie pośmiałam z Was nieroby i zazdrośnicy. Zazdrość Was zjada,że drugiemu rodakowi wyszło,a wy klepiecie biede pod siebie w polsce.

Gość gość
Biedę to się w UK teraz klepie jak nie wiem !!!

Gość gość
sherii daj te sklepy albo zamilcz kooo rwa twooja mac !!

Gość gość
ta shierii to sobie umila zycie zycie ze uj miala w polsce tak i uj ma tu w szkocji.

Gość gość
Witam jeśli szukacie pracy bardzo serdecznie zapraszam na serwis www.PlanPraca.pl

Gość gość
Wlasnie zjadlem fasolke z puszki, kupilem w Asdzie za 32p. Zobaczymy jak sie przyjmie. W razie W to mam jeszcze w rolki papieru :)

Gość gość
jedz do sherie sklepu, tam ma smacznie tanio i pozywnie, czyli sklepy sieci "MATRIX"