Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelia54

Prosze o porady.Problem z osobą chorą psychicznie

Polecane posty

Gość Amelia54

Witam :) Ostrzegam że temat jest dość skąplikowany.Prosze o porady bo już nie wiem co mam robić. Zaczne od początku. Pani która nazwe potworem wraz ze swoim męzem x lat temu przepisali mojemu męzowi dom (przepisał to jej mąż) ten pan zmarł juz dawno a potwor jest alkoholiczką. Od wielu lat regularnie zatruwa nam życie. Przyprowadziła sobie kolejnego pijaczka i mieszkał z nią kilka lat. Cięgłe krzyki i pijaństwo były na porządku dziennym. Policja nas ignorowała. Wkońcu sami wygonilismy tego "pasożytya". Pani Potwór wskutek alkoholizmu,anemi dostała totalnie na głowe. Ma zaburzenia psychiczne. Musimy sie nia opiekowac. Dawac jej jedzenie , myyc. Opieka jedynie dowiady dowozi. Opieka rowniez nie jest po naszej stronie. Ta pani moze u nas tylko dozywotnio mieszkac. Nie ma praw do tego domu. zadluzyla sie z pozyczek na 20 tysiecy. Rujnuje nam zycie. Prosze niech mi ktos poradzi co z nia moge zrobic. Umiescic w jakims szpitalu psychiatrycznym czy osrodku. Z gory dziekuje za pomoc. przepraszam ze napisalam to tak niezdarnie

Gość Amelia45
prosze pomozcie